Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alina Eremia şi-a îngrijorat fanii după ce s-a pozat la sală cu abdomenul la vedere! "Rişti să arăţi ca manechinul anorexic!"

Publicat:

Chiar daca e duminica, nu a lenevit toata ziua. Artista si-a facut timp si pentru antrenamente si a mers la sala, unde a transpirat din greu în timpul exercitiilor. La un moment dat, vedeta si-a facut un selfie, pe care l-a urcat pe internet. Când l-au vazut fanii s-au împartit în doua tabere: unii i-au facut complimente, iar altii au avertizat-o sa aiba grija de alimentatia sa ca sa nu devina anorexica.

În poza cu care si-a îngrijorat fanii, poarta o pereche de pantaloni negri mulati si o bustiera gri cu negru. Si, în…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lidia Buble și-a ingrijorat fanii cu ultima postare: „Am sa va dau o veste, nu foarte fericita”. Ce se intampla cu cantareața / VIDEO

14:10, 30.03.2024 - Lidia Buble și-a ingrijorat fanii cu ultima postare facuta publica pe pagina sa de Instagram. Artista și-a anunțat urmaritorii ce se va intampla cu ea in perioada urmatoare. Iata ce se intampla cu cantareața!

Cum arata Celine Dion acum. Detaliul care i-a ingrijorat pe fanii artistei. Galerie foto

21:25, 16.03.2024 - In februarie a.c., au avut loc Premiile Grammy in industria muzicala, iar celebra atista canadiana a avut o apariție publica rara. Din pacate starea ei de sanatate se agraveaza de la o zi la alta.

Irina Fodor spune ce probleme are la filmarile Asia Express 2024: „Cred ca pun din gradele astea in bagaj, sa mai aduc și acasa”

14:55, 11.03.2024 - Irina Fodor a recunoscut in cea mai recenta postare pe rețelele de socializare ca are o mare problema la filmarile emisiunii „Asia Express 2024”. Prezentatoarea s-a plans pe internet, iar fanii au reacționat: „Clima asiatica iți priește”. In urma cu mai bine de o saptamana, Irina Fodor a plecat la Asia…

Kate Middleton si-a ingrijorat fanii cu cea mai recenta fotografie. Palida si mai slaba ca niciodata, Printesa de Wales a ales sa modifice poza

14:26, 11.03.2024 - Zilele trecute, Palatul Kensington a publicat pe rețelele de socializare prima imagine cu Kate Middleton dupa operația abdominala suferita in luna ianuarie a acestui an. Dupa ce fotografia a fost facuta publica, au aparut și primele controverse. Unele agenții de presa au decis sa retraga poza prințesei…

Bogdan de la Ploiești, pe patul de spital! Artistul și-a ingrijorat fanii / VIDEO

13:55, 26.02.2024 - Bogdan de la Ploiești s-a afișat pe patul de spital! Artistul și-a ingrijorat fanii cu ultima postare pe care a facut-o pe rețelele de socializare. Iata ce le-a transmis cantarețul de manele fanilor lui de pe platforma TikTok, dar și ce a pațit acesta!

Cum s-a pozat Laurențiu Reghecampf alaturi de iubita lui insarcinata, Corina Caciuc, și fiul lor. Ce detaliu au observat fanii

16:10, 29.01.2024 - Laurențiu Reghecampf s-a pozat intr-o ipostaza induioșatoare alaturi de iubita lui insarcinata cu al doilea copil, Corina Caciuc, și fiul lor. Imaginea a generat o mulțime de reacții acide din partea fanilor.

„Va scriu de la Urgența”. Mellina, postarea cu care și-a ingrijorat fanii! Ce se intampla cu artista / FOTO

08:50, 25.01.2024 - Mellina și-a ingrijorat fanii cu ultima postare facuta publica pe rețelele sociale. Cunoscuta cantareața a ajuns, de urgența, la spital. Iata cu ce probleme se confrunta artista și ce mesaj a transmis, in urma cu puțin timp, pe Instagram!


Ce parere ai despre aceasta stire?