Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alin Tișe: "Klaus Iohannis este garanția că vom putea continua să luăm bani europeni"

Publicat:

Președintele Consiliului Județean (CJ) Cluj, Alin Tișe, a declarat ca realegerea președintelui in exercițiu este o garanție pentru primari ca vor putea accesa, in continuare, bani europeni pentru dezvoltarea comunitaților locale.

Citeste articolul mai departe pe ziuadecj.ro…  

Sursa articol: ziuadecj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce se mai aude de viitorul Centru de Transplant Multiorgan. Tișe anunța discuții cu UMF Cluj: „Putem sa-l facem impreuna”

14:30, 24.04.2024 - Centrul de Transplant Multiorgan nu a reușit sa prinda finanțare prin Programul Național de Redresare și Reziliența (PNRR), iar președintele CJ Cluj, Alin Tișe, cauta noi soluții pentru ca edificiul medical ultramodern sa devina realitate.

Drumul Bistriței a fost finalizat. Alin Tișe: „Incheierea cu succes a lucrarilor de modernizare și reabilitare a acestor drumuri județene este o mare reușita”

16:01, 11.04.2024 - Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, și patru primari de comune din județul Cluj au recepționat, joi, in comuna Palatca, lucrarile de modernizare și reabilitare a drumurilor județene DJ 161, DJ 161G și DJ 172A, parte a Drumului Bistriței.

NATO ofera garanția unor societați democratice, in pace și siguranța, subliniaza președintele Iohannis

12:05, 07.04.2024 - Alianța Nord-Atlantica “ofera fiecaruia dintre cei 32 de Aliați, deopotriva, garanția unor societați democratice, in pace și siguranța”, declara președintele Romaniei, Klaus Iohannis. Șeful statului roman subliniaza aceasta idee intr-un mesaj transmis cu prilejul Zilei NATO in Romania. Conform legii,…

Solutii de finantare pentru Autostrada Nordului

13:30, 06.04.2024 - Ministerul Transporturilor cauta in continuare solușii de finanțare pentru Autostrada Nordului. In acest moment,cConstruirea drumurilor de mare viteza nu beneficiaza de fonduri nici prin PNRR si nici de bani din alte proiecte europene. Pentru a construi Autostrada Mordului, Ministerul Transporturilor…

Liderii europeni au ajuns la București. Klaus Iohannis, discuții-cheie cu Charles Michel și Viktor Orban

18:10, 03.04.2024 - „Ne aflam intr-un context regional afectat de razboiul Rusiei impotriva Ucrainei și de consecințele multipe ale acestei agresiuni. Trebuie sa depunem toate eforturile pentru a ne proteja valorile, spiritul european și democrația”, a spus Klaus Iohannis.  

Ce șanse are președintele Klaus Iohannis sa obțina șefia NATO? Calculele și strategia din spatele unei decizii „indraznețe"

15:46, 14.03.2024 - Comentatorii și analiștii politici consultați de ZIUA de CLUJ atrag atenția ca gestul lui Iohannis este unul indrazneț și matur, insa reprezinta și un mesaj pentru statele din vestul Europei și SUA.

Epic fail! Deputat USR Cluj face un clip politic pe TikTok, care aduce aminte de producțiile de la gradinița - VIDEO

10:41, 13.03.2024 - Deputatul USR Cluj, Oana Murariu, a postat pe TikTok un clip video in care il ”cearta” pe Klaus Iohannis și aspirațiile acestuia de a ”dormi” și intr-o funcție de top din NATO, dar modul in care a fost realizat materialul este hilar.Oana Murariu apare in cele cateva secvențe in locații diferite, dar…

Klaus Iohannis, o calamitate naționala

06:30, 12.02.2024 - Știam de multa vreme ca pe Iohannis nu-l duce prea tare capul. El a ramas ce-a fost dintotdeauna: un marunt și obtuz profesoraș de provincie cu o soție extrem de ambițioasa și un socru legat ombilical de fostul regim comunist. Nu are Iohannis prea multe calitați, in afara de una, daca poate fi numita…


Ce parere ai despre aceasta stire?