Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alimentul cu care poţi înlocui foarte uşor carnea. Este extrem de sănătos şi gustos

Publicat:

Vrei sa nu mai mananci atat de multa carne si sa faci o schimbare in viata ta? Ei bine, noi iti dezvaluim care este alimentul cu care poti inlocui carnea. Este gustos, extrem de sanatos si o solutie excelenta pentru a nu mai consuma carne.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de pasta de fasole cu avocado. Un preparat gustos și sanatos, perfect pentru perioada postului

09:30, 21.03.2024 - Ne aflam in perioada postului Paștelui, iar daca nu ai idee ce sa mai gatești, atunci nu-ți face probleme, deoarece noi venim cu soluția și iți prezentam o rețeta simpla de pasta de fasole cu avocado. Este un preparat gustos și sanatos, perfect pentru perioada postului. Iata de ce ingrediente ai pentru…

Chifteluțe de ton, un preparat gustos și sanatos. Ce pui in compoziție ca sa iasa senzaționale

13:55, 18.02.2024 - Preparate cu ton, chifteluțele sunt un deliciu și pot constitui o garnitura perfecta ori un aperitiv gustos. Facute doar din cateva ingrediente, chifteluțele pot asigura o gustare sanatoasa in pauza de masa de la serviciu.

Alimentul care se poate manca la orice ora și care nu ingrașa. Este foarte sanatos

09:05, 31.01.2024 - Exista un aliment care se poate manca la orice ora din zi, chiar și noaptea, dar și care nu ingrașa. Este extrem de sanatos pentru organismul uman și cu siguranța il ai și tu in casa. Iata despre ce aliment este vorba!

Rețeta de ciorba cu varza de Bruxelles. Un preparat delicios și extrem de sanatos

09:50, 26.01.2024 - Daca vrei sa te bucuri in acest weekend de un preparat gustos și extrem de sanatos, atunci pregatește ciorba cu varza de Bruxelles. Este o rețeta simpla și care va reuși sa te impresioneze. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare delicioasa, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de tarta cu ciuperci și spanac. Un preparat sanatos și extrem de delicios

10:40, 19.01.2024 - Este vineri, iar daca vrei sa-i impresionezi pe cei mai dragi oameni din viața ta cu un preparat gustos, atunci pregatește-le tarta cu ciuperci și spanac. Este o mancare sanatoasa și extrem de delicioasa. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta delicatesa, dar și care este modul de preparare!

Avocado cu roșii, iaurt și usturoi. Rețeta unui preparat gustos și sanatos, gata in cateva minute

16:06, 18.01.2024 - Considerat un fruct minune cand vine vorba de virtuțile sale terapeutice, avocado are nu doar o serie de nutrienți care-l transforma intr-un aliment sanatos, ci și un gust și o textura care il fac din ce in ce mai apreciat in bucatarie.

Rețeta de prajtura cu clementine și portocale. Un desert gustos și sanatos

12:30, 10.01.2024 - Daca vrei sa le pregatești celor dragi un desert in aceasta zi, dar nu ai idee ce, atunci nu-ți face probleme, deoarece noi venim cu soluția și iți prezentam rețeta de prajitura cu clementine și portocale. Este un desert delicios și sanatos. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru acest preparat, dar…

5 SUPER rețete vegetariene daca vrei sa inlocuiești carnea și sa mananci sanatos

01:50, 30.12.2023 - Dietele vegane și vegetariene au capatat destul de mulți adepți in ultima decada și se regasesc și in meniurile multor restaurante cu pretenții. Daca te tenteaza sa adopți un alt gen de alimentație, bazat in special pe legume in detrimentul carnurilor, poți incepe cu rețetele delicioase prezentate in…


Ce parere ai despre aceasta stire?