Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alimentele care favorizează diabetul de tip II

Publicat:

Un studiu publicat in of Epidemiology ( de Epidemiologie) si care a folosit date trimise de The Singapore Chinese Health Study (Centrul pentru din Singapore) aduce in lumina lucruri noi despre consumul de carne rosie si de pui. Daca despre carnea rosie se stie ca nu face minuni pentru sanatate, carnea de pui a fost, de aceasta data, vedeta studiului.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Substanța care ar putea explica explozia de cancere și tumori la tineri: Se gasește din plin in carnea roșie și zahar

22:40, 19.04.2024 - Oamenii de știința cred ca au descoperit o veriga lipsa intre modul in care consumul de junk food crește riscul de cancer. Un studiu recent  a descoperit ca substanțele chimice produse atunci cand se consuma junk food cresc riscul de cancer. Alimentele nesanatoase, precum carnea roșie și zaharul, ar…

Cum recunoști carnea alterata. Este extrem de periculoasa pentru sanatate

14:00, 19.04.2024 - In randurile de mai jos iți vom explica cum iți dai seama daca carnea este alterata. Alimentele alterate sunt extrem de periculoase pentru sanatatea organismului uman. Iata ce au transmis specialiștii!

Alimente care imbunatațesc și alimente care scad calitatea somnului

00:26, 04.04.2024 - Sunt alimente, respectiv cele care conțin triptofan, care ne ajuta sa avem un somn odihnitor. Dimpotriva, sunt alimente pe care ar trebui sa le evitam la cina cum sunt: cartofii prajiți, preparatele din carne roșie, dulciurile… Ce este triptofanul Triptofanul este un aminoacid care ajuta la imbunatațirea…

Alimentele care nu ar trebui sa fie consumate dupa 60 de ani

15:50, 27.03.2024 -   Terapeuții din intreaga lume avertizeaza ca metabolismul incetinește odata cu trecerea anilor, astfel ca sistemul digestiv face fața mult mai greu digestiei și asimilarii alimentelor. Mai ales cele grele și nu foarte utile – alimentele de conveniența, alimentele grase și picante, fast-food-ul etc.…

De ce ne face rau carnea tocata: „Majoritatea o prepara cum nu trebuie și din ce nu trebuie”

16:00, 11.02.2024 - Deseori auzim recomandarea medicilor de a evita carnea tocata sau de a diminua cantitațile consumate. Cu atat mai mult daca ne confruntam cu afecțiuni biliare, hepatice, gastrice sau pancreatice. Sfaturile vin in special in preajma sarbatorilor, cand consumam diverse preparate tradiționale in care este…

Cate ore rezista carnea de vita tocata in frigider. Atenție la acest detaliu cand o vei consuma

20:00, 05.02.2024 - Este foarte important sa ținem cont de siguranța alimentara și sa respectam regulile in vigoare. Alimentele alterate pot duce la probleme grave de sanatate, motiv pentru care ar trebui sa evitam sa se strice mancarea. La fel trebuie sa facem și cu carnea tocata de vita, care nu poate fi ținuta la rece…

Apar modificari pe lista alimentelor plafonate

18:00, 29.01.2024 - Cu doua zile inainte de expirarea plafonarii preturilor la alimentele de baza, Guvernul si magazinele ar fi ajuns la un acord – masura ar putea fi prelungita. Dar nu pentru trei luni, ci doar pentru doua. Este varianta propusa, in urma cu scurt timp, la intalnirea de la Guvern dintre retaileri, premier…

Mihaela Bilic, despre fructul la moda de care ar trebui sa ne ferim: „Practic da, ne-au prostit. Acum a devenit o adevarata industrie”

15:15, 24.01.2024 - Specialiștii in nutriție au promovat de mult timp avocado ca o sursa excelenta de substanțe nutritive esențiale. Fructul conține vitamina K, vitamina C, vitamina E, acid folic și potasiu, care sunt esențiale pentru o dieta echilibrata. Cu toate acestea, Mihaela Bilic a exprimat ingrijorarea ca avocado…


Ce parere ai despre aceasta stire?