Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alexandru Nuță, un tânăr de la Colegiul "Grigorescu" din Câmpina, a câștigat titlul de campion național la culturism

Publicat:

s-au desfașurat, la finalul saptamanii trecute, Campionatele Naționale de Culturism și Fitness - Cadeți, Juniori și Masters, competiție organizata de FRCF și la care și Campina a avut un reprezentant. Este vorba despre Alexandru Costinel Nuța, un tanar de 18 ani, elev in clasa a XII-a la Colegiul Național "", care a caștigat medalia de aur și titlul de campion național la juniori, categoria 70+.   

Citeste articolul mai departe pe campinatv.ro…  

Sursa articol: campinatv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mai mulți elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Campina au vizitat sediul PRO TV

21:50, 12.04.2024 - Un grup de 25 elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Campina au vizitat miercuri, 10 aprilie, sediul PRO TV, din București, prin intermediul platformei JOBLANDIA - platforma ce faciliteaza legatura licee - companii pentru a oferi adolescenților o perspectiva practica asupra organizațiilor…

Patru elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigporescu” Campina s-au calificat la Olimpiada Naționala la Limba și literatura romana

20:45, 22.03.2024 - Patru elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Campina s-au calificat pentru Olimpiada Naționala la Limba și literatura romana, la nivelul intregului județ, numarul eelvilor calificați fiind de 29.

Hub-ul educațional Științescu de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Campina de apropie de finalizare

21:30, 08.03.2024 - Vienri, 15 martie, se incheie proiectul educațional Hub-ul Științescu, derulat la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” din Campina, la ciclul primar. Suma solicitata de la Fondul Științescu pentru acest proeict a fost de 22.750 lei.

CS Campina a caștigat en-fanfare etapa județeana a Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV

19:55, 21.02.2024 - Dupa o prima zi cu meciuri atractive , turneul final al etapei județene a Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV a continuat miercuri, 21 februarie, in sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, din Campina, cu ultimele partide - semifinalele și finalele.

Meciuri atractive in prima zi a etapei județene a Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV

06:51, 21.02.2024 - Sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Campina a gazduit marți, 20 februarie, jocurile din cadrul a doua grupe din etapa județeana a Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV.

Handbal feminin, juniori III. Victoria Olteni - CS Campina 20-34

13:05, 17.02.2024 - Campionatul Național de Handbal Feminin pentru juniori III a ajuns la etapa a 18-a, in cadrul careia CS Campina a jucat in deplasare in fața formației Victoria Olteni. Chiar daca a contat ca un meci in deplasare, partida a avut loc in sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” și a fost…

"Balul Bobocilor 2024" de la CNNG Campina ne-a introdus in minunata lume Disney

12:40, 28.01.2024 - Sunt mai bine de zece ani Balul Bobocilor de la Colegiul Național “Nicolae Grigorescu” din Campina inseamna un adevarat spectacol, iar ediția 2024 nu a ieșit din acest tipar, al show-ului. Un show cu 18 vedete, noua fete și noua baieți. Frumoși, talentați și plini de emoții. In fața lor, o sala plina…

Ziua Unirii Principatelor Romane a fost sarbatorita la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Campina

19:15, 23.01.2024 - Cu o zi inainte de 24 Ianuarie, la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Campina a fost sarbatorita Ziua Unirii Principatelor Romane. Au fost momente placute, dar și emoționante, la care au fost prezenți elevi din toate ciclurile de invațamant din aceasta instituție - primar, gimnazial și liceal.


Ce parere ai despre aceasta stire?