Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alex Bodi şi Bianca Drăguşanu sunt de nedespărţit! Afaceristul o "sufocă" pe blondina cu dragostea lui

Publicat:

De cand s-au impacat si sunt de nedespartit! Cei doi porumbei nu se mai feresc sa isi arate dragostea in public. Omul de afaceri mai, mai ca o sufoca pe blondina cu dragostea lui.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum scapa Bianca Dragușanu de celulita. La ce procedura a apelat blondina de aceasta data

22:25, 12.04.2024 - Bianca Dragușanu a inceput sa se pregateasca pentru vara, așa ca, de curand, a ajuns, din nou, in cabinetul medicului estetician. Daca, de obicei, iși facea intervenții la nivelul feței, de aceasta data, a vrut sa scape de celulita.

Bianca Dragușanu a fost data in judecata de Alex Bodi. Afaceristul a oferit detalii neștiute

10:16, 11.04.2024 - Alex Bodi, lovitura grea pentru Bianca Dragușanu. Celebrul milionar a dat-o in judecata pe fosta soție, aducandu-i acuzații grave acesteia. De ce s-a ajuns la un asemenea proces dificil și cu ce i-ar fi greșit blondina celui care acum se pregatește de nunta cu Ema Uta. Alex Bodi și Bianca Dragușanu…

Bianca Dragușanu și Gabi Badalau, imagini din prima vacanța in formula completa. Cat de bine se distreaza pe taramul milionarilor / FOTO

11:40, 05.04.2024 - Ieri, Bianca Dragușanu și Gabi Badalau au plecat in prima vacanța impreuna in formula completa. Blondina și afaceristul au ales sa se relaxeze pe taramul milionarilor, iar de curand, au postat și primele imagini din Dubai.

Alex Bodi iși sarbatorește fiica cea mica. Imaginea speciala postata de afacerist cu Selena: „La mulți ani!” / FOTO

18:10, 04.04.2024 - Zi importanta pentru Alex Bodi. Afaceristul iși sarbatorește fiica cea mica. Cum este plecat in vacanța, alaturi de Ema Uta, pe care a și cerut-o in casatorie, nu a uitat de acest moment special și a facut publica o imagine alaturi de Selena.

Cand ai mașina de aproape jumatate de milion de euro, toata lumea este la dispoziția ta! Cat de respectat este Alex Bodi, cand iși face apariția cu bolidul de lux / PAPARAZZI

22:51, 21.03.2024 - Cand ești Alex Bodi și conduci o mașina de aproape jumatate de milion de euro, toata lumea e la picioarele tale! Afaceristul e tratat ”regește” oriunde merge, iar cand vine vorba despre grija pentru bolidul de lux...totul este la superlativ! Iata cat de respectat este Alex Bodi cand iși face apariția…

Bianca Dragușanu a implinit astazi 42 de ani. Cum a fost surprinsa blondina de la primele ore ale zilei / FOTO

14:10, 06.03.2024 - Zi speciala pentru Bianca Dragușanu. Blondina iși sarbatorește astazi ziua de naștere, caci a implinit 42 de ani. Cum a fost surprinsa de cei apropiați inca de la primele ore ale zilei.

Bianca Dragușanu și Gabi Badalau s-au impacat! Ce fotografie a postat afaceristul pe rețelele de socializare / FOTO

20:50, 11.02.2024 - Bianca Dragușanu și Gabi Badalau, din nou impreuna. Cei doi indragostiți nu au putut sa stea prea mult timp unul fara celalalt și s-au impacat. Afaceristul a postat o fotografie alaturi de iubita lui la un evenient special, motiv pentru care erau amandoi imbracați la patru ace.

Alex Bodi, gest emoționant pentru iubita lui. Cum a surprins-o afaceristul intr-un club din București / FOTO

09:31, 28.01.2024 - Alex Bodi a facut un gest emoționant pentru iubita lui. Afaceristul i-a demonstrat Emei Uta cat de mult o apreciaza și iubește. Iata cum a surprins-o celebrul om de afaceri pe partenera lui de viața intr-un club de fițe din București!


Ce parere ai despre aceasta stire?