Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ALERTĂ UPDATE SUA: O mașină a intrat în pietoni în Times Square la New York; cel puțin zece răniți

Publicat:

O mașina a intrat joi in pietoni in la , unul din cele mai frecventate locuri din lume, ranind cel puțin zece persoane, relateaza AFP și BBC News.

Potrivit postului CBS, citat de Reuters, vehiculul care a lovit pietoni era un Sedan roșu, iar șoferul ar fi fost imobilizat.

AGERPRES/(AS — editor: Ionuț Mareș, editor online: )

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO. Atac cu mașina la o sinagoga din Ierusalim: cel puțin doi raniți, atacatorii au fugit

13:20, 22.04.2024 -  Ierusalimul este in alerta maxima, dupa ce doi indivizi au intrat cu mașina peste credincioși, apropierea sinagogii Romema, in timpul „indepartarii drojdiei” de Paștele evreiesc. Atacatorii au fugit, iar poliția a gasit in vehiculul abandonat un topor și un pistol-mitraliera Carlo, relateaza Yedioth…

Atac major al Rusiei asupra Dnipropetrovsk: cel putin opt morti, 25 de raniti

13:10, 19.04.2024 - Un puternic atac cu rachete al Rusiei asupra regiunii Dnipropetrovsk (centrul Ucrainei) a ucis cel putin opt persoane, a ranit peste 25 si a avariat instalatii de infrastructura critica, au anuntat vineri dimineata autoritatile locale, citate de Reuters.

(update) Femeii i s-a facut rau și a cazut pe trecerea de pietoni

11:35, 29.03.2024 - update Potrivit poliției, femeia nu a fost lovita de o mașina. Acesteia i s-a facut rau și a cazut pe trecerea de pietoni. O femeie a fost lovita de o mașina, la Ciocana. Totul s-a intamplat astazi, 19 martie, in jurul orei 10:57.

Tragedie la un raliu din Ungaria: 4 morți și cel puțin 7 raniți, dupa ce o masina a intrat intr-un grup de spectatori

18:15, 24.03.2024 - O masina de raliu a intrat, duminica, intr-un grup de spectatori in Ungaria, provocand moartea a patru persoane si ranirea altor cateva, a anuntat politia, relateaza AP, potrivit News.ro. 

Carnagiu la un raliu, in Ungaria. Cel putin patru morti si mai multi raniti, dupa ce o mașina a ieșit in decor

18:01, 24.03.2024 - Patru oameni au murit si alti sapte au fost raniti duminica in Ungaria dupa ce un vehicul care participa la un raliu a iesit de pe traseu si a intrat in spectatori, au anuntat autoritatile, transmite AFP.Accidentul s-a produs intre orasele Labatlan si Bajot din regiunea Komarom Esztergom (nord).Motivele…

Tragedie in Polonia: Cel puțin 17 raniți dupa ce o mașina a intrat intr-un grup de pietoni. Șoferul a fugit de la locul accidentului”

19:25, 01.03.2024 - In orașul Szczecin din Polonia, un incident grav a avut loc atunci cand o mașina a intrat intr-un grup de persoane, ranind 17 oameni, inclusiv șase copii, doi dintre aceștia fiind in stare critica. Șoferul vehiculului a fugit de la locul accidentului. Dupa ce a parcurs cateva strazi, individul s-a ciocnit…

Tragedie in Polonia: 17 raniți dupa ce o mașina a intrat in plin in oamenii de pe trecerea de pietoni

18:15, 01.03.2024 - O masina a intrat in plin, vineri, in oamenii care traversau pe o trecere de pietoni din centrul orasului Szczecin. Potrivit autoritatilor, cel putin 17 persoane sunt ranite, relateaza BFMTV. Dintre cele 17 persoane ranite, trei sunt minori si doi raniti sunt in stare critica, a declarat presei prefectul…

Impușcaturi la metroul din New York. Un mort și cinci raniți dupa o incaierare izbucnita intr-un tren

07:30, 13.02.2024 - Politiștii din New York cauta un barbat inarmat care a inceput sa traga cu o arma intr-un tren de metrou si pe peronul unei statii din Bronx, omorand un om si ranind alte cinci persoane, transmite Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?