Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ALERTĂ Tenis: Alexandru-Daniel Carpen, suspendat pe viață pentru trucarea unui meci

Publicat:

Jucatorul roman Alexandru-Daniel Carpen (30 ani) a fost suspendat pe viața din tenis dupa ce a recunoscut ca a trucat un meci, relateaza BBC.

Ancheta efectuata de Unitatea pentru (TIU) a relevat faptul ca Alexandru-Daniel Carpen l-a abordat pe un alt jucator, al carui nume nu a fost dezvaluit, în octombrie 2013, pentru a truca un meci.

Carpen și-a recunoscut vina în 2015, dar abia acum a aflat durata pedepsei sale, dupa ce anchetatorul a beneficiat de timp pentru a decide sancțiunea.

Cea mai buna clasare a lui Carpen la…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Chefi la cuțite, 8 aprilie 2024. Pictorul Vasile Mureșan, cunoscut drept Murivale, i-a surprins pe jurați cu povestea lui de viața

21:50, 08.04.2024 - In ediția 9 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, celebrul pictor roman Vasile Mureșan (Murivale) i-a surprins pe jurați cu povestea lui de viața emoționanta. Preparatul pregatit de artist a fost o adevarata surpriza.

Student roman, mort in Italia. Ștefan s-a stins din viața la doar 20 de ani: ”Mare durere in suflet” / FOTO

19:45, 31.03.2024 - Un roman din Italia a avut parte de un sfarșit cumplit. Ștefan era student și locuia in Biella. Din nefericire, tanarul s-a stins din viața la varsta de doar 20 de ani. Cei care l-au cunoscut sufera dupa moartea lui. Un profesor a transmis un mesaj emoționant.

Un fotbalist din Franța, suspendat 30 de ani dupa un gest golanesc » Ionel Ganea a procedat asemanator in 2007

15:20, 18.03.2024 - Un fotbalist din ligile inferioare din Franța a fost suspendat 30 de ani. Nu a ținut cont de eliminarea dictata de arbitru și s-a intors pe teren pentru a face un gest care i-a adus incheierea carierei. Jucatorul evolua pentru Champigny FC, formație care evolueaza in Divizia a doua a campionatului regional…

Jucator de origine romana, suspendat 4 ani și jumatate - Precizarile facute de ITIA

21:01, 14.03.2024 - Jucatorul suedez de origine romana Dragoș Nicolae Madaraș a fost suspendat pentru o perioada de patru ani și jumatate, a anunțat Agenția Internaționala pentru Integritatea Tenisului (ITIA).

Paul Pogba, suspendat patru ani pentru dopaj! Decizia luata de fotbalistul francez

19:01, 29.02.2024 - Tribunalul antidoping italian l-a suspendat pentru o perioada de patru ani pe mijlocasul francez Paul Pogba, testat pozitiv la testosteron in august 2023. Jucatorul lui Juventus a anunțat ca va contesta pedeapsa la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS). Paul Pogba a fost testat pozitiv cu ocazia meciului…

Cantaret roman, gasit mort in casa. A avut o copilarie chinuita

13:15, 28.02.2024 - Cantaretul de muzica populara Mile Povan a fost gasit mort in casa sa din Arad. Pe numele real, Mihai Leric, artistul avea 32 de ani. Fratele sau a dat alarma pentru ca interpretul nu mai raspundea la telefon. Medicii sositi si ei la fata locului nu au mai putut face nimic pentru el. „Mile nu raspundea…

Nick Radoi, despre lupta sa cu nemilosul cancer: „Viața mea s-a schimbat radical. Nu am cum sa mai fiu cum am fost”

15:31, 21.02.2024 - Nick Radoi, milionarul roman stabilit in America, a vorbit despre cum i s-a schimbat viata dupa ce a fost diagnosticat cu cancer si a petrecut șase luni in spitale, in America și in Mexic, unde a fost operat de mai multe ori.

Viața unei tinere care a incercat sa se sinucida printr-o metoda neobișnuita, salvata la limita de medicii din Suceava

16:40, 29.01.2024 - O tanara de 20 de ani a ajuns in stare critica la Unitatea de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului Clinic Județean Suceava, dupa ce ar fi incercat sa se sinucida. Medicii au reușit sa ii salveze viața in urma unei intervenții chirurgicale complexe.


Ce parere ai despre aceasta stire?