Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ALERTĂ METEO - PRAHOVA si alte 28 de județe ale țării, sub COD GALBEN grindină, vijelii și averse torențiale

Publicat:

Meteorologii au emis miercuri o noua atenționare meteo de instabilitate atmosferica, anunțand pana sambata ploi torențiale, descarcari electrice, intensificari ale vantului, vijelii și grindina. 29 de județe se vor afla, de la ora 13.00, sub cod galben de grindina, vijelii și averse torențiale. Potrivit atenționarii emise miercuri, incepand din aceeași zi, de la ora 11.00, pana sambata la ora 10.00, instabilitatea atmosferica va fi accentuata, miercuri indeosebi in regiunile vestice, nordice și centrale, precum și in zonele de deal și de munte, apoi cu precadere in estul, sudul, centrul și nordul…

Citeste articolul mai departe pe ph-online.ro…  

Sursa articol: ph-online.ro


Stiri pe aceeasi tema

Atenționare meteorologica: Vijelii, averse torențiale, descarcari electrice și grindina

16:35, 17.04.2024 - COD GALBEN. Zone afectate: Muntenia, Dobrogea, sudul Moldovei, sud-estul Transilvaniei In intervalul 17 aprilie – 18 aprilie, ora 20.00, in Muntenia, Dobrogea și in sudul Moldovei, precum și in sud-estul Transilvaniei, local vor fi perioade cu instabilitate atmosferica accentuata. Aceasta se va manifesta…

Anunț ANM de ultim moment! Cod galben de vijelii, ploi torențiale și grindina in 17 județe din Romania

10:16, 17.04.2024 - Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au facut un anunț de ultim moment. A fost emisa o avertizare meteo Cod galben de vijelii, ploi torențiale, grindina și ninsori pentru 17 județe din Romania. Care sunt zonele vizate.

Doua zile de COD GALBEN in Alba și alte județe. Descarcari electrice, vijelii, grindina și ploi torențiale

11:06, 16.04.2024 - Doua zile de COD GALBEN in Alba și alte județe. Descarcari electrice, vijelii, grindina și ploi torențiale Doua zile de COD GALBEN in Alba și alte județe: Meteorologii au emis o informare meteorologica de cod galben, valabila in Alba și in alte județe din centrul și vestul țarii. Alerta vizeaza intervalul…

Alerta imediata de vijelii, ploi torențiale si grindina. De maine se intorc și ninsorile

10:45, 16.04.2024 - Banat, sudul Crișanei, Transilvania și in zonele montane intra, marți, sub o avertizare Cod de vijelii, cu ploi torentiale, grindina si descarcari electrice. De altfel, vremea se va strica in toata țara, iar la munte va ninge.

Alerta ANM! Cod galben de ninsori și vreme rea in mai multe zone ale țarii. Ce au anunțat meteorologii

12:00, 25.03.2024 - Administrația de Meteorologie a emis o avertizare meteorologica de cod galben pentru jumatate din țara, anunțand revenirea precipitațiilor sub forma de ploi și ninsori, precum și vant puternic.

Cod galben de viscol in zona de munte din 4 județe. Ninge abundent in centrul țarii

07:55, 21.03.2024 - Meteorologii au emis atentionari Cod galben de vant puternic, cu viteze care vor depasi, la rafala, 90-100 de kilometri pe ora, in zonele de munte ale judetelor Brasov, Arges, Prahova și Dambovita. Sunt in vigoare pana la ora 12.00.

Alerta meteo! Este Cod galben in numeroase județe ale țarii și vremea se va schimba radical! Ce anunța meteorologii

15:50, 11.02.2024 - Duminica, 11 februarie 2024, meteorologii au emis doua avertizari de Cod galben pentru numeroase județe din Romania. Descopera cum se schimba vremea in orele urmatoare și la ce ar trebui sa ne așteptam.

Alerta imediata: Vantul bate cu cel puțin 100 km/h in trei județe ale țarii

07:50, 25.01.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie avertizeaza ca in zonele montane din Hunedoara, Caraș-Severin și Gorj este vant foarte puternic. Meteorologii au emis doua avertizari de tipul cod portocaliu valabile joi dimineața.


Ce parere ai despre aceasta stire?