Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alerta meteo! Lapovita si ninsoare! Urmeaza un weekend de cosmar

Publicat:

Meteorologii au emis o informare de lapovita si ninsoare! Urmeaza un weekend de cosmar in toata tara. Vremea rea isi va face simtita prezenta din aceasta seara de la ora 21:00 si va dura pana luni, la ora 23:00. Din noaptea de vineri spre sambata (27/28 octombrie) și pana duminica dimineața (29 octombrie) vantul va avea intensificari temporare in special in sud-vestul și centrul țarii, cu viteze cuprinse, in general, intre 45 și 55 km/h. La munte, indeosebi, la altitudini de peste 1600 m, rafalele vor depași 65…70 km/h, iar pe creste 80…90 km/h. Trecator vor fi și precipitații sub forma de lapovița…

Citeste articolul mai departe pe bewoman.ro…  

Sursa articol: bewoman.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alerta meteo - ANM a emis Cod Galben de vremea rea in mai multe județe / Harta zonelor vizate

10:36, 18.04.2024 - Meteorologii au emis o atenționare de vant puternic, valabila in București și 6 județe, pana joi seara. Conform ANM, vor fi intensificari ale vantului cu viteze de 70 km/h.ana sambata dimineața, vremea va fi rece in cea mai mare parte a țarii.

Se strica vremea: averse, descarcari electrice, lapovița și ninsoare. Unde va fi in continuare cald

07:40, 16.04.2024 - Dupa temperaturile de vara, vremea se strica. Meteorologii anunța ca valorile termice scad fața de cele inregistrate in intervalul precedent, mai ales in Banat, Crișana și Maramureș, astfel ca se vor situa in jurul celor specifice perioadei.

INFORMARE METEO – Vremea se schimba in orele care urmeaza

20:16, 24.03.2024 - Suntem de cateva ore sub influența unei informari meteorologice emise de catre Administrația Naționala de Meteorologie și care este valabila pana in data de 25 martie, ora 20.00. Deja vedem ca in unele zone din județ ploua, dar e și mai frig, iar in altele, cum e cazul Baii Mari, soarele e pe cer și…

Vremea in weekend. Temperaturile cresc ușor pana spre valorile specifice mijlocului lunii martie

08:45, 16.03.2024 - Meteorologii au anunțat un weekend cu evoluții termice pozitive. De sambata, se incalzeste simtitor. Maximele ajung la 16...17 grade. La munte sunt insa așteptate unele precipitatii slabe.

Anunț ANM! Lapovița și ninsoare in Romania. De cand se strica vremea

18:30, 03.03.2024 - Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie anunța ca temperaturie vor scadea. Meteorologii transmit ca un val de aer rece va patrunde in Romania, iar vremea rece se va instala, din nou. Ba chiar sunt anunțate și lapovița și ninsori.

Alerta ANM! Ninsorile revin in Romania, in acest weekend! In ce regiuni se va depune stratul de zapada

11:00, 17.02.2024 - Ninsorile revin in Romania, in doar cateva ore. Meteorologii au transmis o alerta de vreme sebera, dupa ce temperaturile din aproape toata țara au scazut brusc. Iata in ce regiuni se va depune zapada și unde revine gerul, dupa o perioada cu temperaturi de primavara.

Cum va fi vremea in weekend, in țara. La ce temperaturi sa ne așteptam și unde se anunța ploi și lapovița

08:00, 16.02.2024 - Meteorologii au actualizat prognoza pentu acest weekend. Astfel, chiar daca temperaturile au mai scazut in aceasta perioada, vremea ramane in continuare calda in sud-estul țarii. Sunt anunțate, totuși, ploi slabe in Dobrogea, sudul Moldovei și in estul Munteniei și lapovița la munte. Potrivit Administrației…

Cod galben de lapovița, ninsoare si polei in Timis si Arad. Ceata densa in 13 judete din Muntenia si Transilvania

07:55, 23.01.2024 - Meteorologii au emis, marti, atentionari nowcasting Cod galben de precipitatii mixte si polei, care vizeaza judetele Timis si Arad, respectiv de ceata densa in localitati din 13 judete din Muntenia si Transilvania.


Ce parere ai despre aceasta stire?