Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alerta meteo. COD GALBEN de ploi, lapovița și vant puternic pana joi seara HARTA

Publicat:

Meteorologii au emis, miercuri dimineața, o atenționare meteorologica COD GALBEN de precipitații însemnate cantitativ și intensificari ale vântului pentru Nordul țarii, valabila pâna joi la ora 18.00.
Citește mai departe...

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alerta meteo! Cod galben de ploi insemnate cantitativ și vant puternic. Pana cand este valabila informarea meteorologilor

12:41, 23.04.2024 - Meteorologii au emis o informare meteorologica de ploi pentru toata țara. Pentru Munții Banatului, Carpații Meridionali și de Curbura și zona de deal a Olteniei, ANM a anunțat cod galben de vreme rea.

Alerta meteo! Cod galben de ninsori insemnate cantitativ in zona montana a județului Dambovița

11:05, 21.04.2024 - Meteorologii au emis, duminica de dimineața, o avertizare Cod galben de ninsori pentru zona montana a județului Dambovița, unde se va depune strat nou de zapada. Atenționarea intra in vigoare duminica dupa-amiaza, la ora 18.00 și va fi in vigoare pana luni, 22 aprilie, ora 12.00. Fenomene vizate: ninsori…

HARTA Alerta de vreme rea: Vant puternic in mai multe zone din țara, rafalele depașesc 90 de km/h. Cum va fi vremea in Bucuresti

10:31, 29.03.2024 - Meteorologii au emis, vineri dimineața, o avertizare Cod galben de vant pentru județe din Moldova, estul și sud-estul Transilvaniei, valabila pana la ora 18:00. Rafalele vor depași 90 de km/h in Carpații Orientali.

Atenționare meteorologica de ultima ora. Cod galben de vant puternic in mai multe regiuni ale țarii HARTA

13:25, 28.03.2024 - Meteorologii au emis noi atenționari pentru vant puternic și furtuni, valabile pentru joi și vineri in diverse regiuni ale țarii. Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) informeaza ca fenomenele meteorologice vor afecta mai ales nordul și centrul țarii.

Anunț ANM de ultim moment! Alerta de vreme severa in toata tara! Cod galben de vant puternic și ploi torențiale

10:56, 27.03.2024 - Specialiștii Administrației de Meteorologie au emis o informare meteo de vreme rea care vizeaza toata Romania. Meteorologii anunța ca pana vineri seara vantul va sufla cu putere in aproape toata țara, iar ploile vor pune stapanire pe vestul, centrul și nordul teritoriului. 

Vant puternic in nordul și estul țarii: Meteorologii au emis cod galben

12:05, 05.02.2024 - Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a emis o alerta de cod galben de vant puternic. Astfel, astazi, in intervalul orelor 11:00 - 23:00, in nordul și in jumatatea de est a țarii se prevad intensificari ale vantului vestic in rafale de pana la 15-20 m/s.

Alerta meteo: cod galben și portocaliu de ninsori puternice și vant. Harta zonelor in care vremea rea face ravagii

10:30, 05.02.2024 - Este alerta de vreme rea pentru aproape toata țara. Meteorologii au emis atenționari de fenomene severe pentru majoritatea regiunilor. Un cod galben de vant puternic și viscol la munte, va intra in vigoare azi, la pranz, și va fi valabil pana luni seara.

Alerta ANM! Cod galben de vant pentru cea mai mare parte a tarii. Ce zone sunt afecte puternic

12:16, 04.02.2024 - Cea mai mare parte a tarii se va afla luni sub o avertizare cod galben de vant, anunta meteorologii. In Carpatii Meridionali si de Curbura, la peste 1.700 de metri altitudine, sunt prognozate vant puternic si zapada viscolita.


Ce parere ai despre aceasta stire?