Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ALERTĂ la Paris: Sediul Ministerului de Interne a luat foc, zeci de pompieri intervin: Clădirea a fost evacuată

Publicat:

francez de Interne, situat in centrul Parisului, a fost evacuat, miercuri dupa-amiaza, din cauza unui incendiu, afirma surse din cadrul serviciilor de securitate citate de cotidianul potrivit mediafax.

Un incendiu a fost semnalat miercuri dupa-amiaza in complexul Ministerului de Interne, situat in , in Arondismentul 1 din Paris.

Cladirea a fost evacuata.

Numeroase mașini de pompieri au fost trimise la fata locului.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Incendiu devastator intr-un bloc de locuințe din Radauți. Acoperișul arde ca o torța VIDEO

11:25, 20.04.2024 - Incendiu la acoperișul unui bloc de locuințe, in municipiul Radauți.Intervin pompierii militari, cu 5 autospeciale de stingere, doua autospeciale de lucru la inalțime ți o ambulanța SMURD.Se lucreaza pentru localizarea flacarilor. Nu sunt anunțate victime.

Cel mai scump castel din lume e de vanzare pentru 425 de milioane de euro: „Un investitor ar putea construi acolo mii de apartamente”

13:16, 16.04.2024 - Cel mai scump castel din lume este de vanzare, pentru suma uriașa de 425 de milioane de euro. Chateau d'Armainvilliers e constuit pe un teren cu o suprafața uriașa, are un spațiu de locuit imens, propriul complex medical, un tunel de livrare care include propria brutarie și supermarket și multe alte…

Incendiu violent in Sectorul 1 al Capitalei. Zeci de pompieri intervin de urgența, primele imagini

20:00, 07.04.2024 - Un incendiu violent, cu mari degajari de fum, a izbucnit, duminica seara, la un spațiu de depozitare din Sectorul 1 al Capitalei. La fata locului intervin 16 autospeciale de stingere, 1 autospeciala de intervenție și salvare de la inalțime, 1 autospeciala de descarcerare și 1 ambulanța SMURD. Flacarile…

Incendiu uriaș la o fabrica de mobila din Bocșa. Intervin pompieri din doua județe

07:40, 02.04.2024 - Un incendiu a izbucnit in noaptea de luni spre marți la o fabrica de mobila din județul Caraș-Severin. Flacarile s-au extins pe o suprafața de peste 2000 mp. La fața locului intervin pompieri din județele Caraș-Severin și Timiș.

Incendiu la o casa veche din centrul Capitalei. Intervin zece autospeciale de pompieri FOTO VIDEO

19:30, 10.03.2024 - Un incendiu a izbucnit, duminica seara, la un imobil dezafectat de pe strada Vasile Lascar, in sectorul 2 al Capitalei, la fata locului intervenind zece autospeciale de pompieri, informeaza reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov.

Incendiu puternic in București! Arde un atelier de prelucrare a lemnului: Intervin 13 autospeciale de pompieri

16:21, 08.03.2024 - „Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la un atelier de productie material lemnos, de pe strada Drumul Bercenarului, Sector 4”, anunta, joi seara, ISU Bucuresti-Ilfov.„Ard materiale combustibile (material lemnos). A fost realizat dispozitiv circular de interventie pentru localizarea si evitarea…

Incendiu puternic in București! Arde un atelier de prelucrare a lemnului: Intervin 13 autospeciale de pompieri

22:35, 07.03.2024 - „Incendiu la un atelier de productie material semnosIntervenim pentru stingerea unui incendiu produs la un atelier de productie material lemnos, de pe strada Drumul Bercenarului, Sector 4”, anunta, joi seara, ISU Bucuresti-Ilfov.”Ard materiale combustibile (material lemnos). A fost realizat dispozitiv…

VIDEO. Incendiu violent la Hidrocentrala Portile de Fier 1. Intervin echipaje de pompieri din mai multe județe

22:00, 01.02.2024 - Un incendiu a izbucnit, joi seara, la un transformator electric apartinand de Hidrocentrala Portile de Fier 1, in localitatea Gura Vaii din judetul Mehedinti, manifestandu-se cu flacara deschisa.


Ce parere ai despre aceasta stire?