Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ALERTĂ în mai multe spitale: Bacteria care face ravagii şi poate UCIDE oameni

Publicat:

Alerta in mai multe spitale din tara noastra. O bacterie extrem de periculoasa face ravagii si poate ucide oameni. Aceasta este bacteria care i-a speriat si pe medici. Poate ucide pacientii din spitale.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

„Inundațiile secolului”. Ploile torențiale au facut ravagii in cea mai bogata provincie din China. 11 oameni au fost dați disparuți

09:15, 22.04.2024 - Un potop s-a abatut peste cea mai bogata și mai populata provincie chineza. 11 oameni sunt dați disparuți și peste 50.000 au fost evacuați din calea apelor. De joia trecuta, peste regiune s-au abatut ploi torențiale și vijelii. Ploile abundente au umflat raurile și rezervoarele din provincia chineza…

ONU: Foametea va face ravagii in Fașia Gaza „in orice moment”. Peste 1,1 milioane de oameni, intr-o situație „catastrofica”

14:50, 19.03.2024 - Unul din doi locuitori ai Fasiei Gaza se afla intr-o situatie alimentara catastrofica, mai ales in nordul enclavei, unde foametea urmeaza sa faca ravagii incepand din mai, in cazul in care nu se iau masuri „urgente”, avertizeaza agentiile specializate al ONU, scrie AFP, preluata de Agerpres.

Cat de periculoase sunt bauturile dietetice. Ucigașul tacut care ucide milioane de oameni

22:21, 05.03.2024 - Consumul a doi litri sau mai mult pe saptamana de bauturi indulcite artificial crește cu 20% riscul unei batai neregulate a inimii, numita fibrilație atriala, in comparație cu persoanele care nu beau nimic, a constatat un nou studiu citat de CNN.

Alerta de holera la bordul unui vas de croaziera. Peste 3000 de oameni sunt blocați in largul insulei Mauritius

10:50, 26.02.2024 - Peste 3.000 de persoane sunt blocate la bordul unui vas de croaziera in largul insulei Mauritius din Africa de Est din cauza unei potentiale epidemii de holera, transmite luni agentia DPA, preluata de Agerpres.

Alerta meteo: vantul puternic face ravagii. Unde lovesc ninsorile și gerul

14:41, 14.02.2024 - Este cod galben de vant puternic in 10 județe pana miercuri seara, la ora 20.00. Totodata, meteorologii anunța ca nu scapam de ninsori și de frig. Valorile termice vor scadea chiar sub pragul de ger.

Alerta meteo: cod galben și portocaliu de ninsori puternice și vant. Harta zonelor in care vremea rea face ravagii

10:30, 05.02.2024 - Este alerta de vreme rea pentru aproape toata țara. Meteorologii au emis atenționari de fenomene severe pentru majoritatea regiunilor. Un cod galben de vant puternic și viscol la munte, va intra in vigoare azi, la pranz, și va fi valabil pana luni seara.

Stare de alerta epidemiologica in Romania. Masuri recomandate in școli și spitale

11:06, 02.02.2024 - Este stare de alerta epidemiologica, dupa ce, pentru a treia saptamana consecutiva, incidenta infectiilor respiratorii a depasit nivelul mediu calculat pentru ultimele sezoane. Ministrul Sanatatii apreciaza ca numarul acestor afectiuni va reintra in normal la finalul lunii si subliniaza ca nu sunt impuse…

CREȘTERE INFECȚII RESPIRATORII – Avem stare de alerta epidemiologica in Romania

10:20, 02.02.2024 - Romania se confrunta cu un numar mare de infecții respiratorii, Ministerul Sanatații luand decizia de a declara stare de alerta epidemiologica. „Aceasta se numește saptamana epidemica, au fost doua astfel de saptamani iar acum avem a treia. Nu este nimic diferit fața de situația de anul trecut, am luat…


Ce parere ai despre aceasta stire?