Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ALERTĂ Gheorghe Dincă și-a retras cererea prin care CONTESTA arestul preventiv

Publicat:

, barbatul care a recunoscut ca le-a ucis pe Alexandra Maceșanu și , și-a retras cererea prin care solicita anularea arestului preventiv, conform Romania TV.

Dinca a contestat masura reținerii preventive la o zi dupa ce a fost prins de oamenii legii. La acea data, nu recunoscuse crimele, susținand ca nu le cunoaște pe victime.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

O adolescenta de 17 ani data disparuta a anuntat prin SMS ca a fost rapita și este sechestrata intr-o casa din Caracal. Unde a fost gasita

13:26, 06.04.2024 - Ana Maria Dumitrache, 17 ani, fusese data disparuta in urma cu 3 zile,, dupa ce a plecat din Complexul de Servicii de tip Rezidențial pentru Copii (CSRC) „Sf. Nicolae” din Caracal. Ea fost gasita de poliție, vineri, 5 aprilie, alaturi de un tanar de 18 ani la Corabia, la aproape 50 de kilometri distanța,…

Victor Ciutacu pune tunurile pe poliție, in cazul Șoșoaca: Nu au fost in stare sa intre in casa din Caracal

16:20, 05.04.2024 - Jurnalistul Victor Ciutacu pune tunurile pe poliție in scandalul ordinului de restricție emis pentru Silvestru Șoșoaca. Jurnalistul spune ca daca oamenii legii nu au fost in stare sa intre in casa din Caracal, unde Gheorghe Dinca se ținea captive pe Luiza Melencu și Alexandra Maceșanu.

Alerta alimentara in Romania! Un produs a fost retras din Lidl, avand urme de Salmonella

21:35, 03.04.2024 - Este alerta alimentara in Romania. Lidl a retras un produs foarte consumat din cauza urmelor de Salmonella. Cumparatorii sunt incurajați sa nu il consume, riscand sa aiba probleme de sanatate, astfel ca pot inapoia produsul in cadrul magazinelor, fara a fi nevoie de bonul fiscal.

Alerta alimentara in Romania! Nu consumați acest produs daca l-ați cumparat! Mega Image a retras rapid de la vanzare un produs care da alergii

09:56, 16.02.2024 - Alerta alimentara in Romania! Un produs a fost retras de pe rafturile supermarketurilor Mega Image. Anunțul facut de Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA).

Alerta alimentara in Romania: un NOU produs din LIDL, consumat frecvent, retras de la raft. Risc mare de imbolnavire

17:25, 08.02.2024 - Conform Autoritații Naționale Sanitar-veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA), Lidl retrage de la vanzare toate loturile de sos American Dip KFC, din cauza prezentei alergenului gluten din faina de grau care nu este menționat pe eticheta, informeaza mediafax. Nixe File de anșoa in ulei de…

Alerta alimentara! Un produs alimentar din comerț conține o cantitate uriașa de droguri. A fost retras de pe piața

09:45, 07.02.2024 - Este alerta alimentara in Romania! In urma cu puțin timp, o descoperire alarmanta facuta de inspectorii sanitar-veterinari a condus la adoptarea unor masuri urgente in mai multe centre comerciale.

Stare de alerta epidemiologica din cauza gripei

08:15, 05.02.2024 - Romania a intrat in stare de alerta epidemiologica la finalul saptamanii trecute din cauza gripei. Asta dupa ce numarul de infecții respiratorii s-a dublat in... The post Stare de alerta epidemiologica din cauza gripei appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Ce masuri sunt recomandate in școlile și liceele din Romania. S-a instituit stare de alerta epidemiologica din cauza gripei

11:05, 02.02.2024 - Mai multe masuri sunt recomandate in școlile și liceele din Romania, dar mai ales in spitale. S-a instituit stare de alerta epidemiologica din cauza gripei. Iata ce trebuie sa știe romanii!


Ce parere ai despre aceasta stire?