Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alertă falsă cu bombă la Judecătoria Chişinău, sediul Botanica

Publicat:

Alerta falsa cu bomba la , sediul Botanica, din strada N. Zelinski,13. , apelul a parvenit de la un barbat care a anuntat despre minarea cladirii, fara sa ofere detalii.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

UPDATE: Alerta cu bomba de pe Aeroportul Chișinau s-a dovedit a fi falsa

21:55, 21.04.2024 - UPDATE//Alerta cu bomba de pe Aeroportul Chișnau s-a dovedit a fi falsa. Activitatea Aeroportului Internațional Chișinau a fost reluata in regim normal. //Pe fapta data a fost inițiata o cauza penala pentru comunicarea mincinoasa cu buna-stiinta despre actul de terorism, conform art. 281, care se pedepseste…

(update) Activitatea Aeroportului Chișinau, perturbata de o noua alerta cu bomba falsa: Ce risca faptașul

19:30, 21.04.2024 - Alerta cu bomba pe Aeroportul Internațional Chișinau s-a dovedit a fi falsa. Potrivit ofițerei de presa a Poliției de Frontiera, Raisa Novițchi, activitatea aerogarii a fost reluata in regim normal.

Alerta cu bomba din Aeroportul Chisinau, falsa: Ce spun oamenii legii

12:06, 21.04.2024 - Alerta cu bomba din Aeroportul Internațional Chișinau, care a pus pe jar oamenii legii aseara, s-a dovedit a fi falsa. Informația a fost comunicata pentru UNIMEDIA de ofițera de presa a Poliției de Frontiera, Raisa Novițchi.

FOTO | A pus in alerta un oraș intreg: Un elev din Romania a dus la școala un stabilizator de bomba

17:50, 08.04.2024 - Un elev a dus luni la școala din comuna Mogoșești Siret, județul Iași, un element de muniție. Este vorba de un stabilizator de bomba, pentru ridicarea caruia au intervenit pirotehniștii din cadrul ISU Iași.

O noua alerta la Moscova! Trupele speciale au descins pe aeroportul Sheremetyevo / Foto

15:05, 24.03.2024 - O noua alerta la Moscova! Trupele speciale au descins pe aeroportul SheremetyevoUn nou incident a pus pe jar forțele de securitate din capitala Rusiei, dupa atacul terorist de la Crocus City Hall in urma caruia 133 de persoane au murit și peste 100 au fost ranite.Pe aeroportul Sheremetyevo,…

Ambasada Rusiei in Romania, despre alerta cu bomba de la sediul sau: „O incercare deliberata a dusmanilor de a provoca panica”

11:20, 17.03.2024 - Ambasada Rusiei in Romania a reacționat in cazul genții suspecte gasite langa cladirea reprezentanței diplomatice din București și a catalogat incidentul drept o „incercare deliberata a dusmanilor Rusiei de a provoca panica”.

Alerta cu bomba la cel mai mare festival din Italia. Artiștii au fost evacuați, iar o strada intreaga a fost inchisa

09:25, 06.02.2024 - Alerta cu bomba la Festivalul de la Sanremo. Artiștii, staff-ul și vedetele lumii mondene, adunați intr-o vila unde avea loc o serata, au fost evacuați. La fața locului au sosit echipe de geniști și unitați canine pentru verificari și punerea in siguranța a zonei.

Alerta | Incendiu la Tulcea - Arde sediul Poliției (Video)

22:40, 31.01.2024 - Un incendiu a izbucnit miercuri seara in cladirea Poliției Municipiului Tulcea.Potrivit IPJ Tulcea, polițiștii tulceni au observat ca la subsolul cladirii Poliției Municipiului Tulcea a izbucnit un incendiu. Din primele verificari, cauza incendiul este un scurtcircuit produs intr-o magazie…


Ce parere ai despre aceasta stire?