Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alertă de NINSORI, VISCOL şi LAPOVIŢĂ. Anunţ de ultima oră făcut de ANM

Publicat:

In intervalul 21 noiembrie, ora 03 – 22 noiembrie, ora 18, la munte va ninge moderat cantitativ și local se va depune un strat mai consistent de zapada, iar vantul va avea intensificari temporare, cu viteze mai mari pe creste, unde vor fi rafale de peste 60…80 km/h, viscolind ninsoarea și spulberand zapada. In nord-vestul și [...]

Citeste articolul mai departe pe vrn.ro…  

Sursa articol: vrn.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anunț ANM de ultima ora! Alerta de cod rosu: „Fenomenul de seceta...”

12:15, 21.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Alerta de cod roșu! Precizarile facute de directoarea Elena Mateescu despre vreme. Ce trebuie sa știe romanii.

Alerta de vreme rea in Dambovița! Ploi și ninsori in urmatoarele doua zile

11:05, 19.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie a emis, astazi, o informare de vreme rea pentru județul Dambovița, pentru urmatoarele doua zile. Atenționarea este valabila pentru județul nostru in intervalul 19 martie, ora 10:00 – 21 martie, ora 20:00. Fenomene vizate: precipitații slabe, sub forma de ninsoare,…

Se schimba vremea in weekend. Anunț de la ANM: Vor fi ploi și ninsori

12:10, 15.02.2024 - Se schimba vremea in weekend. Anunț de la ANM: Vor fi ploi și ninsori. In urmatoarele zile vom avea temperaturi ușor mai scazute decat cele inregistrate in ultima perioada, maxime care se vor incadra in general intre 6 și 12 grade, dar posibil izolat...

Anunț ANM de ultim moment! Ploi, lapovita si ninsori in toata tara. Pana cand este valabila atenționarea

11:30, 19.01.2024 - Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au facut un anunț de ultim moment! A fost emisa o informare de ploi, lapovita si ninsori in toata tara. Pana cand este valabila atenționarea.

Alerta meteo de vreme rea: Vant, ploi, lapovița și ninsori/ Rafale de pana la 80 km/h in Apuseni

11:25, 17.01.2024 - Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare de precipitații moderate cantitativ și intensificari ale vantului in partea de vest, centru și nord a țarii, valabila pana vineri.

Un nou val de frig va aduce ninsori in aproape toata Romania. Zonele in care se va depune un strat consistent de zapada

03:00, 16.01.2024 - Vremea a impartit tara in doua anotimpuri la acest inceput de saptamana. Daca la munte avem peisaje autentice de iarna, in sudul tarii ne bucuram de temperaturi de primavara. In weekend meteorologii anunta un nou val de frig care va aduce ninsori in aproape toata tara. 

Recomandarile Primariei Chișinau in legatura cu alerta de cod portocaliu de lapovița și ninsori

10:05, 06.01.2024 - Primaria Municipiului Chișinau atenționeaza cetațenii in contextul avertismentelor de schimbare brusca a vremii in perioada 7-10 ianuarie 2024 si emitere a codului portocaliu de cadere a precipitațiilor abundente.

Evitați calatoriile și respectați atenționarile autoritaților: IGSU, cu recomandari in legatura cu alerta de cod portocaliu de lapovița și ninsori

20:40, 05.01.2024 - Se așteapta condiții meteo severe in Republica Moldova incepand cu data de 7 ianuarie, cu precipitații sub forma de ploaie, lapovița și ninsoare, urmate de o scadere semnificativa a temperaturilor.


Ce parere ai despre aceasta stire?