Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ALERTĂ: Cod portocaliu de vreme severă în sudul județului Alba: vijelii, ploi torențiale și grindină

Publicat:

Inspectoratul pentru Situații de Urgența Alba a emis o atenționare meteorologica de COD PORTOCALIU in intervalul 03.06 ora 12.00 – 04.06. ora 06.00. Este vizat din nou sudul județului Alba, greu lovit de furtuni cu doar doua zile in urma. Meteorologii spun ca se vor inregistra ploi abundente cu valori cuprinse intre 40 și 80 […] Citește ALERTA: Cod portocaliu de vreme severa in sudul județului Alba: vijelii, ploi torențiale și grindina in Alba24 .

Citeste articolul mai departe pe alba24.ro…  

Sursa articol: alba24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alerta meteo: ANM a emis cod portocaliu de vijelii puternice in patru județe

18:20, 17.04.2024 - Meteorologii au emis, miercuri, mai multe avertizari nowcasting cod portocaliu si anunta vijelii puternice cu rafale ce vant ce pot ajunge la 90 de kilometri la ora.Potrivit ANM, pana la 18.40, este cod portocaliu in zeci de localitati din judetul Tulcea.

Avertizare de vreme rea la munte! Cod galben de ploi, vant, vijelii și grindina in zona montana a Damboviței

13:45, 16.04.2024 - Avertizare de vreme rea in zona montana a județului Dambovița. Meteorologii au emis o atenționare Cod galben, valabila 24 de ore, in intervalul marți, 16 aprilie, ora 15.00 – miercuri, 17 aprilie, ora 15.00. Astfel, in zona de munte a județului nostru vor fi perioade de instabilitate atmosferica accentuata.…

Doua zile de COD GALBEN in Alba și alte județe. Descarcari electrice, vijelii, grindina și ploi torențiale

11:06, 16.04.2024 - Doua zile de COD GALBEN in Alba și alte județe. Descarcari electrice, vijelii, grindina și ploi torențiale Doua zile de COD GALBEN in Alba și alte județe: Meteorologii au emis o informare meteorologica de cod galben, valabila in Alba și in alte județe din centrul și vestul țarii. Alerta vizeaza intervalul…

Alerta imediata de vijelii, ploi torențiale si grindina. De maine se intorc și ninsorile

10:45, 16.04.2024 - Banat, sudul Crișanei, Transilvania și in zonele montane intra, marți, sub o avertizare Cod de vijelii, cu ploi torentiale, grindina si descarcari electrice. De altfel, vremea se va strica in toata țara, iar la munte va ninge.

Anunț ANM de ultim moment! Alerta de vreme severa in toata tara! Cod galben de vant puternic și ploi torențiale

10:56, 27.03.2024 - Specialiștii Administrației de Meteorologie au emis o informare meteo de vreme rea care vizeaza toata Romania. Meteorologii anunța ca pana vineri seara vantul va sufla cu putere in aproape toata țara, iar ploile vor pune stapanire pe vestul, centrul și nordul teritoriului. 

ANM prelungește alerta de vreme rea: S-a emis și cod portocaliu de ninsori in trei județe

10:35, 13.02.2024 - Meteorologii au prelungit informarea de precipitatii si intensificari ale vantului, pana miercuri dimineata. In unele zonele cantitatile vor fi insemnate, iar la munte va ninge. A fost emis cod portocaliu de ninsori in zonele montane din judetele Hunedoara, Alba si Sibiu.Potrivit ANM, in intervalul…

Alerta ANM! A fost emis cod portocaliu de vreme severa in doua județe din Romania

09:05, 07.02.2024 - Meteorologii au revenit cu o noua alerta de ultim moment! A fost emis un cod portocaliu de vreme severa in Romania, valabil pentur doua județe din țara. Vremea se schimba radical in mai multe zone. Iata ce trebuie sa știe romanii care se pregatesc sa plece de acasa in urmatoarele ore!

Alerta ANM! Revin ninsorile și viscolul in toata țara. A fost emis cod galben de portocaliu de vreme severa. Zonele care se vor umple de zapada

11:35, 05.02.2024 - Ninsorile și viscolul revin in Romania! Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis cod portocaliu și galben de vreme severa in toata țara. Temperaturile vor scadea drastic, iar mai multe zone ale țarii se vor umple de zapada. Mwteorologii au revenit cu vești bune pentru iubitorii de iarna!


Ce parere ai despre aceasta stire?