Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ALERTĂ - Atentat cu bombă într-un aeroport din Arabia Saudită: teroriștii din Yemen au lovit în plin

Publicat:

Opt persoane au fost ranite intr-un atac suspectat de bombe pe aeroportul Abha din , a anuntat duminica corespondentul telaviziunii saudite Al-Arabiya TV, potrivit MEDIAFAX.

Anterior, gruparea rebela hutti din Yemen a transmis ca a vizat aeroporturile din Abha și Jizan din sudul cu mai multe atacuri cu drone, a informat televiziunea Al-Masirah, care apartine rebelilor.

Rebelii hutti, sprijiniti de Iran, au intensificat atacurile cu rachete și drone asupra orașelor din in ultima luna.

Ca raspuns, coaliția militara condusa de Arabia…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

(update) Activitatea Aeroportului Chișinau, perturbata de o noua alerta cu bomba falsa: Ce risca faptașul

19:30, 21.04.2024 - Alerta cu bomba pe Aeroportul Internațional Chișinau s-a dovedit a fi falsa. Potrivit ofițerei de presa a Poliției de Frontiera, Raisa Novițchi, activitatea aerogarii a fost reluata in regim normal.

FOTO | A pus in alerta un oraș intreg: Un elev din Romania a dus la școala un stabilizator de bomba

17:50, 08.04.2024 - Un elev a dus luni la școala din comuna Mogoșești Siret, județul Iași, un element de muniție. Este vorba de un stabilizator de bomba, pentru ridicarea caruia au intervenit pirotehniștii din cadrul ISU Iași.

ALERTA - Drone kamikaze au lovit in plin Tatarstanul rus, la peste 1.100 km de Ucraina / VIDEO FOTO

10:06, 02.04.2024 - Un atac cu drone a vizat marti fabrici din Tatarstan, la peste 1.100 km de granita cu Ucraina, si a facut cel putin sase raniti, au anuntat autoritatile regionale ale acestei republici din cadrul Federatiei Ruse, citate de AFP si Reuters, conform Agerpres. "Un atac cu drone aeriene a fost efectuat…

VIDEO „Mahomed”, primul robot „barbat” al Arabiei Saudite, a devenit viral dupa dezvelire, dar nu din motivele dorite de producatorul sau

11:41, 12.03.2024 - Prezentarea lui „Mahomed”, primul robot umanoid „barbat” dezvoltat in Arabia Saudita, nu a decurs conform planurilor creatorilor sai, o inregistrare video cu un gest nepotrivit facut de robot viralizandu-se pe rețelele de socializare, potrivit Business Insider.

Rebelii houthi declara ca au atacat mai multe distrugatoare americane

02:55, 10.03.2024 - Rebelii houthi susțin ca au atacat mai multe distrugatoare americane in Marea Roșie și in Golful Aden cu 37 de drone. Rebelii houthi din Yemen au atacat mai multe distrugatoare americane in Marea Roșie și in Golful Aden cu ajutorul a 37 de drone. Potrivit reprezentantului mișcarii, Yahya Saria, a fost…

Rebelii houthi au scos din funcțiune cabluri subcvatice care leaga Europa de Asia

11:16, 27.02.2024 - Patru cabluri de comunicații subacvatice intre Arabia Saudita și Djibouti au fost scoase din funcțiune in ultimele luni, probabil ca urmare a atacurilor rebelilor houthi din Yemen, susținuți de Iran, potrivit unui raport publicat de site-ul israelian de știri Globes, citat de Jerusalem Post.

SUA și Marea Britanie au lovit 36 de ținte Houthi din Yemen

09:50, 04.02.2024 - SUA și Marea Britanie au lovit 36 de ținte Houthi din Yemen in noaptea de sambata spre duminica. Rachetele au fost lansate de avioane și de vapoare. A fost a treia oara cand americanii și britanicii acționeaza concomitent impotriva rebelilor susținuți de

SUA și Marea Britanie au lovit zeci de ținte houthi in Yemen. Rebelii promit razbunare

08:21, 04.02.2024 - Statele Unite și Marea Britanie au anunțat ca au efectuat atacuri aeriene asupra mai multor ținte in Yemen sambata, in replica la atacurile repetate ale rebelilor houthi, sprijiniți de Iran, impotriva navelor din Marea Roșie și Golful Aden, conform informațiilor furnizate de AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?