Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alegerile parlamentare au aruncat Israelul într-o furtună politică

Publicat:

Rezultatele cvasidefinitive ale alegerilor legislative din Israel, publicate vineri de comisia electorala, au confirmat impasul politic, niciunul dintre partidele plasate pe primele doua pozitii neputand forma o coalitie, noteaza AFP, potrivit Agerpres.

(Albastru-alb, culorile drapelului israelian, n.red.), condus de fostul sef al Statului major al armatei , a obtinut 33 de mandate, fata de cele 31 ale Likud, formatiunea premierului in exercitiu , conform comisiei electorale, care a precizat ca rezultatele finale vor fi anuntate miercuri.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Israelul a luat o decizie in privința Iranului: Ce tip de raspuns promite Netanyahu

01:10, 17.04.2024 - Premierul israelian Benjamin Netanyahu a declarat, in cadrul unei intalniri private cu ministri din partidul sau Likud, ca atacul cu rachete al Iranului trebuie sa fie urmat de un raspuns inteligent, conform unei informatii publicate de postul de radio Kan, relateaza dpa.

Victorie pentru Vladimir Putin! Președintele rus a castigat alegerile prezidențiale din Rusia. Cum a reacționat SUA, dupa rezultatele exit-poll

21:20, 17.03.2024 - Astazi a fost o zi buna pentru presedintele rus Vladimir Puțin! Potrivit unui sondaj la iesirea de la urne, acesta a castigat alegerile prezidentiale cu 87,8% din voturi. Iata cum a reacționat SUA, dupa rezultatele exit-poll!

Condițiile lui Netanyahu pentru un nou armistițiu in Gaza: „Israelul nu va capitula in fata cererilor delirante ale Hamas”

10:45, 04.03.2024 - Prim-ministrul israelian, Benjamin Netanyahu, a cerut din nou concesii din partea Hamas inainte de orice negocieri suplimentare privind un nou armistitiu si revenirea unor ostatici din Gaza, transmite dpa, citata de Agerpres.

Prezenta la urne la alegerile generale din Iran ar putea fi cea mai scazuta de dupa Revolutia Islamica (informatii neoficiale)

20:40, 02.03.2024 - Informatii neoficiale releva ca prezenta la urne la alegerile parlamentare de vineri din Iran a fost cea mai redusa, de la Revolutia Islamica din 1979, relateaza BBC citat de Rador Radio Romania. La scrutin au participat, practic, formatiuni radicale si alte partide conservatoare. De asemenea, au…

Razboi in Gaza, ziua 136. Israelul a anuntat cand ar putea lansa ofensiva in Rafah. Conditiile puse

10:51, 19.02.2024 - Israelul iși va lansa ofensiva impotriva Rafah luna viitoare, daca Hamas nu va elibera ostaticii ramași in Gaza pana la inceputul Ramadanului, a declarat Benny Gantz, membru al cabinetului de razboi israelian, scrie The Guardian. „Lumea trebuie sa știe, iar liderii Hamas trebuie sa știe – daca pana…

Israelul anunța un nou termen limita pentru inceperea ofensivei impotriva orașului Rafah

10:51, 19.02.2024 - Ministrul israelian Benny Gantz, membru al cabinetului de razboi al premierului Benjamin Netanyahu, a avertizat duminica ca Israelul va lansa o ofensiva impotriva orașului Rafah daca ostaticii israelieni deținuți in Gaza nu vor fi eliberați pina la inceputul Ramadanului, transmite AFP, citata de Agerpres.…

Israelul a lansat un ultimatum pentru o ofensiva terestra in Rafah: Ostaticii trebuie eliberați inainte de Ramadan

07:45, 19.02.2024 - Ministrul israelian Benny Gantz, membru al cabinetului de razboi al premierului Benjamin Netanyahu, a avertizat ca Israelul va lansa o ofensiva impotriva orasului Rafah daca ostaticii israelieni detinuti in Gaza nu vor fi eliberati pana la inceputul Ramadanului.

Miron Mitrea, despre comasarea alegerilor: Cel mai mare interes il are PNL. Cred ca este extrem de complicat

19:35, 04.02.2024 - "Eu nu știu foarte clar care dintre ei spune adevarul și care il pacalește pe celalalt. Este o negociere complexa. In mod normal, nu poate sa aiba loc decat o singura comasare, turul 1 al alegerilor prezidențiale cu alegerile parlamentare in toamna.Mandatul primarilor și președinților de CJ, mandatele…


Ce parere ai despre aceasta stire?