Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ai musafiri şi vrei să pregăteşti ceva rapid? Încearcă această prăjitură fără coacere

Publicat:

Vrei un desert simplu si delicios, dar nu ai foarte mult timp la dispozitie? Incearca aceasta reteta de prajitura cu biscuiti si ciocolata, fara coacere. E gata cat ai clipi si, in plus, foarte delicioasa. Uite de ce ingrediente ai nevoie, dar si cum se face.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de prajitura cu pere și nuci. Desert delicios și rapid de post

15:30, 21.04.2024 - Iți este pofta de ceva dulce, dar nu știi ce sa faci? Noi iți prezentam o rețeta delicioasa de prajitura cu pere și nuci. Un desert rapid și simplu. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.

Prajitura care se face singura. Reteta rapida si simpla care te va salva daca ai musafiri neanuntati, e delicioasa

20:40, 03.04.2024 - Prajitura delicioasa care se prepara rapid și simplu! Prajitura inteligenta este preferata de toata lumea. Va ieși gustoasa chiar daca o preparați prima data. Acest desert se mai numește și cremșnitul puturosului. Și asta pentru ca nu are nevoie de praf de copt ca sa creasca. Iata de ce ingrediente…

Rețeta de prajitura cu lamaie și capșuni. Desert rapid și simplu

00:01, 28.03.2024 - Iți este pofta de ceva dulce? Daca da, ești in locul potrivit! Iți prezentam o rețeta simpla și delicioasa pentru o prajitura cu lamaie și capșuni. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare. Tot ce trebuie sa faci, pas cu pas.

Rețeta de prajitura cu avocado și vanilie. Desert rapid și delicios

23:45, 21.02.2024 - Vrei sa ii surprinzi pe cei dragi cu un desert delicios? Noi avem soluția! Iți prezentam o rețeta delicioasa de prajitura cu avocado și vanilie. Un preparat simplu și rapid. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.

Rețeta de prajitura cu vanilie, zmeura și capșuni. Desertul simplu pe care poți sa il pregatești partenerului de Valentine's Day

15:46, 13.02.2024 - Pentru cei care iși doresc sa incante papilele gustative ale persoanei iubite de Valentine's Day, o rețeta simpla și delicioasa de prajitura cu vanilie, zmeura și capșuni poate fi soluția perfecta. Acest desert rafinat aduce in prim plan gustul dulce și aroma imbietoare a fructelor, fiind ușor de pregatit…

Rețeta de tarta cu lamaie și lapte condensat, fara coacere. Desertul rapid cu care ii vei da pe spate pe cei dragi

09:40, 04.02.2024 - Daca ești in cautarea unui desert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi in aceasta perioada in care ne aflam, noi iți propunem rețeta de tarta cu lamaie și lapte condensat, fara coacere. Iata cum se prepara acest desert rapid și fara coacere!

Rețeta de prajitura ecler. Desertul fara coacere pe care il poți prepara in orice sezon

23:40, 02.02.2024 - Daca ești in cautarea unui desert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi in aceasta perioada in care ne aflam, noi iți propunem rețeta de prajitura ecler. Iata cum se prepara acest desert rapid și fara coacere pe care il poți prepara alaturi de cei mici!

Rețeta de prajitura cu caramel și mandarine. Un desert pe care sa-l pregatești celor dragi

11:45, 01.02.2024 - Daca ai ramas in pana de idei și iți dorești sa le pregatești celor dragi ceva delicios, dar nu ai idee ce, atunci nu-ți face probleme, deoarece noi venim cu soluția și iți prezentam cea mai simpla și delicioasa rețeta pentru prajitura cu caramel și mandarine. Este desertul care va reuși sa-ți incante…


Ce parere ai despre aceasta stire?