Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ai in permanenta mainile transpirate? Iata care sunt cauzele si cateva remedii

Publicat:

Te confrunti cu problema palmelor umede? Esti relativ snatoasa si nu iti explici pentu ce iti transpira palmele atat? Iata principalele cauze pentru care poate aparea acest sindrom:
1. Emotivitate excesiva
2. Stres
3. Depresie
4. Anxietate
5. Nevroze
6. Anemie

Spanacul, alimentul recomandat copiilor cu anemie

Ferrogradumet, comprimate retard - pentru anemii feripive 
 
Remedii:
► acupunctura
► electroacupunctura
► masaj de relaxare
► reflexoterapie
► tratament homeopat cu: Agarycus, Byronia, Nitricum

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Meditația, leac pentru anxietate și depresie

06:05, 18.04.2024 - Intr-o ședința tipica de meditație de tip mindfulness, participanții stau așezați pe podea, cu ochii inchiși, cu spatele drept și cu picioarele incrucișate, avand corpul poziționat in așa fel incat sa le faciliteze experiențele introspective. 

Dureri crunte in timpul menstruației? Nu sunt normale, iar endometrioza poate fi o explicație / Legatura cu starile de anxietate și depresie

10:30, 13.04.2024 - „Are cineva o pastila de burta?”. E intrebarea pe care o auzim lunar la școala, locul de munca, in grupurile de prieteni, urmata frecvent de ”Nu mai pot”. Durerile menstruale sunt frecvente, uneori crunte, iar analgezicele sunt indispensabile pentru cineva care sufera de astfel de reacții la menstra.…

Medicii rastoarna tot ce se știa despre depresie: E cauzata de glicemie și de nivelul de grasimi din sange

04:06, 12.04.2024 - Un studiu recent a descoperit o legatura intre nivelul ridicat de zahar din sange, grasimile din sange și un risc crescut de anxietate, depresie și tulburari legate de stres. Cercetatorii au analizat datele a peste 211.000 de persoane și au constatat ca nivelurile mai ridicate de zahar din sange și…

Secretele rachetei hipersonice rusești Zirkon pot ajunge in mainile americanilor

22:50, 26.03.2024 - Doborarea cu succes a doua rachete rusești ZM22 Zircon deasupra Kievului in dupa-amiaza zilei de 25 martie a facut posibila obținerea mult mai multe date despre acestea și sa afle ca acest tip de racheta.

Știrile Antena Stars. Roxana Dobrițoiu, de urgența la spital! Cantareața a ajuns pe mainile medicilor, dupa ce a ținut o dieta: „Intrasem in depresie...” / VIDEO

15:50, 14.03.2024 - Roxana Dobrițoiu a trecut prin clipe de coșmar din cauza unei diete! Cantareața a ajuns de urgența la spital! Artista a avut nevoie de ajutorul medicilor. Ce a marturisit vedeta, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Cum se trateaza uscaciunea mainilor. Remedii simple pentru vremea racoroasa

10:00, 28.02.2024 - Mainile noastre intra des in contact in vremea racoroasa, lucru ce le poate afecta. Ele ajung sa se usuce, astfel ca e nevoie de o atenție deosebita in aceasta perioada. Avem nevoie de hidratare atat din interior, cat și din exterior pentru a ele sa aiba un aspect placut și sa fie catifelate.

Catalin Bordea dezvaluie metoda care l-a ajutat sa scape de depresie dupa divorțul de Livia

12:55, 22.02.2024 - Catalin Bordea dezvaluie metoda care l-a ajutat sa scape de depresie dupa divorțul de Livia Continue reading Catalin Bordea dezvaluie metoda care l-a ajutat sa scape de depresie dupa divorțul de Livia at Tabu.

Minora salvata din mainile proxeneților. Cum erau exploatate victimele VIDEO

15:50, 15.02.2024 - Noua perchezitii au avut loc in judetele Dambovita, Braila si Prahova, la persoane suspectate de trafic de persoane, trafic de minori si proxenetism, iar acestea sunt acuzate ca au obligat mai multe tinere sa se prostitueze.


Ce parere ai despre aceasta stire?