Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Agricultura pe Marte ar putea să nu mai fie o idee atât de exagerată ca până acum, arată mai mulţi cercetători într-un studiu recent

Publicat:

Mediul de pe marte, rece, bombardat de radiatii si cu un sol ce contine mai multe substante toxice, nu a oferit pana acum vreun motiv de optimism in privinta producerii de hrana, dar mai multi oameni de stiinta cred ca au rezolvat problema cu ajutorul unui material care poate transforma terenul de pe , scrie .

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Studiu: Medicamentele hormonale ar putea creste riscul de tumori cerebrale printre femei

11:35, 28.03.2024 - Milioane de femei din intreaga lume care utilizeaza anumite medicamente hormonale pentru contraceptie si pentru a gestiona afectiuni precum endometrioza pot prezenta un risc crescut de tumori cerebrale rare, de obicei benigne, sustin cercetatorii citați de The Guardian. Oamenii de stiinta au descoperit…

Cantina Liceului Tehnologic de Silvicultura și Agricultura „Casa Verde” Timișoara a fost redeschisa

19:45, 25.03.2024 - Cantina Liceului Tehnologic de Silvicultura și Agricultura „Casa Verde” Timișoara a fost redeschisa. Recent, comisarii de la Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor Regiunea Vest au facut un control la Cantina...

Un nou studiu arata ca pe terenurile din apropierea fermelor ecologice crește consumul de pesticide

12:50, 25.03.2024 - Agricultura organica este vazuta ca o modalitate sustenabila de producere a hranei. Insa un nou studiu, publicat in revista Science, arata ca pe terenurile neecologice din apropierea fermelor organice crește consumul de pesticide, ceea ce duce la dispariția unor beneficii pentru mediu, transmite Phys.org.…

STUDIU: Unul din trei romani din mediul urban locuieste cu chirie sau imparte o locuinta

13:35, 05.03.2024 - Unul din trei romani din mediul urban locuieste cu chirie sau imparte o locuinta pe care nu o detine in proprietate impreuna cu parintii, rudele sau prietenii, dar interesul pentru achizitionarea unei proprietati ramane in continuare ridicat, arata un studiu recent realizat de Unlock Market Research…

O fosila veche de 280 de milioane de ani, care i-a uluit pe cercetatori timp de aproape un secol, s-a dovedit a fi un fals

07:10, 29.02.2024 - Mai multe generații de paleontologi au ramas uluiți de fosila veche de 280 de milioane de ani a unei reptile asemanatoare cu o șoparla descoperita in Alpii Italieni in 1931. Ceea ce se credea a fi unul dintre cele mai bine pastrate exemplare ale acestei specii care a trait inaintea dinozaurilor s-a…

Un pește de 12 milimetri emite un sunet la fel de puternic ca cel al unui foc de arma. Misterul deslușit de cercetatori

16:45, 27.02.2024 - Oamenii de știința au dezvaluit ca unul dintre cei mai mici pești din lume, care masoara in jur de 12 mm, poate scoate un sunet la fel de puternic ca cel al unui foc de arma, relateaza The Guardian.

Un nou virus inrudit cu variola a facut prima victima. Un barbat a murit dupa ce s-a infectat cu Alaskapox, virusul descoperit recent

00:16, 15.02.2024 - „Alaskapox” este denumirea pentru un nou tip de virus, descoperit recent. Acesta s-ar inrudi cu virusurile care provoaca variola și varicela. Un barbat in varsta a murit dupa mai multe luni petrecute in spital, fiind infectat cu acest virus. Decesul s-a inregistrat in Alaska și a fost pus pe seama acestui…

NASA face un anunț trist: dupa o misiune istorica de trei ani, este nevoita sa-și ia adio de la un important instrument trimis pe Marte

05:45, 26.01.2024 - Dupa aproape trei ani pe Marte, micul elicopter Ingenuity nu va mai survola Planeta Rosie, din cauza unei probleme aparute in timpul celui de-al 72-lea zbor al sau, a anuntat joi NASA, scrie AFP, citat de news.ro."Ceea ce a realizat Ingenuity depaseste cu mult ceea ce am crezut ca este posibil",…


Ce parere ai despre aceasta stire?