Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Adriana de la "Mireasă pentru fiul meu" a dezvăluit tuturor secretul frumuseții ei. Rețeta celui mai eficient și ieftin SER DE NOAPTE!

Publicat:

Adriana, devenita doamna Turcuman, dupa ce s-a casatorit in finala de la "Mireasa pentru fiul meu" cu Valentin, a dezvaluit fanilor, intr-un clip de pe videoblog, rețeta celui mai eficient SER DE NOAPTE!

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pasca fara aluat. Secretul unui adevarat deliciu de Paște, dezvaluit de chef Sorin Bontea

16:25, 24.04.2024 - Cu invierea Domnului apropiindu-se cu pași repezi, entuziasmul gospodinelor de a pregati cele mai savuroase și inedite deserturi pentru a rasfața familia și musafirii atinge cote maxime. In acest sezon festiv al Paștelui, pasca tradiționala ocupa un loc de cinste pe mesele pregatite cu dragoste și grija.…

Cate minute trebuie sa lași aluatul la odihnit pentru cele mai gustoase clatite. Mihaela Bilic a dezvaluit secretul

19:50, 24.02.2024 - Clatitele sunt delicioase, cu orice ai alege sa le umpli, dar secretul unor clatite perfecte sta adesea in odihna pe care o primește aluatul inainte de a fi gatite. Cu toții ne dorim clatite pufoase și gustoase, iar timpul de odihna al aluatului poate face diferența intre clatitele banale și cele spectaculoase. …

Cornuri delicioase cu magiun, rețeta cu care nu dai greș. Pașii pregatirii desertului aromat și ieftin

18:50, 23.02.2024 - Rețeta cornurilor pufoase cu magiun/gem este simpla, delicioasa și se prepara foarte repede, iar rezultatul este minunat. Pentru desertul gustos care va impresiona musafirii ai nevoie de cateva ingrediente.

Mireasa - Capriciile iubirii. Antonia a decis sa se desparta de Valentin. Concurenta i-a spus ca se simte confuza: "Eu cred ca am fost sincera..." / VIDEO

20:45, 19.02.2024 - Antonia a decis sa se desparta de Valentin. In seara petrecerii, concurenta și-a exprimat incertitudinea in ceea ce privește relația ei cu cel cu care, de curand, confirmase ca formeaza un cuplu. Tanara i-a marturisit partenerului sau ca se simte confuza și ca a intrat in relația cu el cumva forțata. 

Mireasa sezon 9, 19 februarie 2024. Incalcare de regulament! Doi tineri s-au sarutat in baie, unde nu sunt camere

17:06, 19.02.2024 - Simona Gherghe le-a amintit concurenților o regula iportanta din casa Mireasa. Prezentatoarea le-a atras atenția lui Valentin și Antoniei ca nu au voie sa se retraga impreuna in baie, sau in zonele in care nu sunt camere de filmat.

Tehnica militara: Cum sa adormi in doua minute. Secretul soldaților, eficient și pentru noi

08:50, 17.02.2024 - Insomnia pe timp de noapte este un dusman cunoscut tuturor. Dificultatea de a adormi este o experienta obisnuita, insotita adesea de o pleiada de ganduri necontrolate si constientizarea frustranta a timpului care trece inexorabil („alarma pornește in cate

Mireasa sezonul 9, 15 februarie 2024. Valentin a primit un mesaj de la fosta iubita, despre care spunea ca e ”iubirea vieții lui”

17:05, 15.02.2024 - Valentin a primit un bilețel de la fosta iubita, cea despre care spunea ca o ”iubește” in clipul de prezentare.  ”La mulți ani, viața mea. Sa fii fericiti”, i-a scris fosta partenera.

Mireasa sezon 5. Imagini emoționante cu Alina, bebelușul ei și mama sa. Femeia a calatorit peste 20 ore pentru a-i fi alaturi

16:45, 05.02.2024 - Alina de la Mireasa sezonul 5 și-a adus bebelușul acasa. A fost intampinata de mama sa, care i-a oferit o mulțime de sfaturi. In tot acest timp, soția lui Valentin și-a sorbit din priviri pruncul.


Ce parere ai despre aceasta stire?