Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Adrian Mutu i-a jurat iubire veșnică Sandrei. Cei doi au petrecut la Abu Dhabi

Publicat:

incearca sa-și construiasca o cariera de antrenor și a luat-o de jos. Fostul internațional roman lucreaza in , acolo unde se ocupa de echipa secunda a clubului Al-Wahda. , „Briliantul” locuiește alaturi de soția sa, Sandra, și de baiatul loc, Tiago.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fotbalistul de la Rapid așteptat de Adrian Mutu la CFR Cluj

12:16, 05.02.2024 - ​Adrian Mutu a venit sa cucereasca titlul alaturi de CFR Cluj, insa antrenorul roman iși dorește in continuare jucatori pentru a avea dubluri pe toate posturile. „Briliantul” și-a indreptat atenția catre un jucator pe care l-a antrenat la Rapid.

Adrian Mutu revine pe banca tehnica a unei echipe din Romania! Cu ce echipa din Superliga s-a ințeles „Briliantul”: "Detaliile contractuale le discutam maine”

19:25, 21.01.2024 - Adrian Mutu se intoarce in fotbalul romanesc! "Briliantul" este pe punctul de a semna cu o cunoscuta echipa de fotbal din Superliga Romaniei. Iata ce echipa ar putea antrena fostul mare fotbalist!

Ce diferența mica de varsta este intre Adrian Mutu și soacra sa! Cat de bine arata mama soției fostului fotbalist

15:46, 19.01.2024 - In acest moment, Adrian Mutu (45 de ani) este liber de contract, dupa ce el și cei de la Neftchi Baku au hotarat sa nu mai lucreze impreuna. Cu toate acestea, pe plan personal, lucrurile stau mult mai bine pentru antrenorul roman! El traiește o frumoasa poveste de dragoste cu soția sa, Sandra, dar un…

Soacra lui Adrian Mutu este mai mare decat „Briliantul” cu 8 ani! Cum arata Mariana Bachici la 53 de ani

15:05, 19.01.2024 - Adrian Mutu (45 de ani), care a devenit antrenor de fotbal insa in prezent e liber de contract dupa desparțirea de Neftchi Baku, are o cariera impresionanta in fotbal, dar se mandrește și cu viața personala. E casatorit cu Sandra din 2015, iar impreuna au un baiețel. De data aceasta nu soția lui e in…

Prima reacție a lui Adrian Mutu dupa durerea pricinuita de moartea mamei: „Incerc sa ma echilibrez”. Ce decizie a luat „Briliantul”

13:30, 10.01.2024 - Adrian Mutu, 45 de ani, incearca sa-și revina dupa decesul mamei sale, Rodica, moartea celei ce i-a dat viața bulversandu-l de Sarbatori. Antrenorul nu se grabește sa revina in circuit.  Adrian Mutu tocmai a implinit 45 de ani, este acasa alaturi de soție, Sandra, și de fiul sau cel mic, Tiago, incercand…

Adrian Mutu 45, la ceas aniversar: „Am ramas cu mari prietenii, dar și cu tradari” + Faza pe care nu poate s-o uite și vrea sa o retraiasca: „Buffon a avut noroc”

13:35, 08.01.2024 - Adrian Mutu a implinit 45 de ani și inca pastreaza amintirea acelui penalty irosit la Euro 2008, cu Italia (1-1) Adrian Mutu a implinit astazi 45 de ani. Dupa ce s-a desparțit de Neftchi Baku, "Briliantul" este liber de contract. Ultimele zile și le-a petrecut in familie, alaturi de soție, Sandra, și…

Star Matinal. Adrian Mutu, despre relația cu soția lui, Sandra. „Briliantul” a fost schimbat de partenera de viața: ”Iubirea eterna”

12:50, 05.01.2024 - Adrian Mutu a avut parte de un trecut tumultuos, dar acum se bucura de viața pe care o are. Casnicia cu Sandra ii aduce multa implinire, fiind un soț și tata dedicat pentru micuțul Tiago, in varsta de 6 ani.

Adrian Mutu, mesaj emoționant pentru soția Sandra, care și-a sarbatorit ziua de naștere chiar pe 1 ianuarie

14:10, 02.01.2024 - Antrenorul Adrian Mutu (44 de ani) a postat un mesaj prin care i-a urat „La mulți ani” soției sale, Sandra. Adrian Mutu, recent demis de la Neftchi Baku, a sarbatorit ziua soției sale, nascuta chiar de 1 ianuarie. „Briliantul” a postat un mesaj pe Instagram, alaturi de o poza in care este surprins langa…


Ce parere ai despre aceasta stire?