Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Adio, dentist! Soluţia MINUNE şi naturală care te scapă de carii

Publicat:

Îti este frica de dentist si nu ai vrea sa calci niciodata în cabinetul lui nici macar pentru un control de rutina? Soutia salvatoare este una si anume combinatia  minune care te scapa de carii si îti garanteaza o dantura sanatoasa.

Pentru aceasta solutie miraculoasa ai nevoie de câteva ingrediente cheie pe are sa le amesteci. Dupa ce ai obtinut pudra, atunci începi sa o folosesti zilnic. Indicat ar fi seara, înainte de culcare, pentru ca efectul ei sa fie mai sigur.

Ingrediente:
pudra de argila…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum poți scapa de boli fara a lua medicamente. Ce spun specialiștii: „O cale cat mai naturala”

12:51, 21.04.2024 - In randurile de mai jos iți vom explica cum poți scapa de boli fara a lua medicamente. Pastilele nu sunt intotdeauna soluția, mai ales daca exista probleme de sanatate mai ușoare. Iata ce spun specialiștii!

Desertul din cateva ingrediente care se prepara in 5 minute. E delicios si te scapa de grija musafirilor neanuntati

11:20, 27.03.2024 - Delicat, cu textura fina, acest desert face parte din categoria prajiturilor cu care nu dai greș și pe care nimeni nu il poate refuza. Se prepara extrem de simplu, in doar 5 minute, cu cateva ingrediente din bucatarie. Iata cum se prepara flanul de banane și vanilie, un desert care are consistența unei…

Scrumbia de Dunare, o minune naturala in apele Romaniei

13:05, 18.03.2024 - Întrun spectacol anual al naturii scrumbia de Dunre un pete migrator adesea întâlnit în Marea Neagr captureaz privirile în zonele litoralului românesc. Aceast creatur uimitoare nu doar populeaz apele mrii ci i cele ale lacurilor Sinoe i Razelm. Cu toate acestea ceea ce…

Amestecul din patru ingrediente care te scapa de tusea puternica. Ce remediu natural a recomandat Lidia Fecioru: ”E bun și pentru copii”

20:30, 16.03.2024 - In timp ce medicamentele sunt uneori necesare pentru a trata tusea, remediile naturale, inclusiv gargara cu apa sarata și consumul de miere, pot fi, de asemenea, de ajutor. Amestecul din patru ingrediente care te scapa de tusea puternica. Ce remediu natural a recomandat Lidia Fecioru.

Zelenski scapa ca prin minune de un atac cu drone la cateva sute de metri de el

00:05, 07.03.2024 - Mai multe explozii s-au inregistrat miercuri la mai putin de 200 de metri de convoiul oficial in care se aflau presedintele ucrainean Volodimir Zelenski si premierul grec Kyriakos Mitsotakis, inainte de intrevederea lor in orasul ucrainean Odesa, transmite EFE, preluat de Agerpres, conform adevarul.ro.…

Peripețiile unui jurnalist in China: O minune naturala din provincia Guizhou

20:05, 02.03.2024 - Cea mai mare și una dintre cele mai largi și maiestuoase cascade din lume, se afla in China, in cadrul Parcului Național Huanggoshu, situat in provincia Guizhou din sud-vestul țarii. Inconjurata de paduri virgine care au supraviețuit inca din perioada jurasica, este unica pentru ca iți permite sa o…

Fastingul digital – soluția pentru a scapa de dependența de telefon. Care sunt semnele adicției

22:51, 28.02.2024 - Folosim smartphone-ul pentru a face plați, pentru a ne conecta cu oamenii apropiați, pentru cumparaturi, pentru a gasi o rețeta, pentru a citi, iar lista poate continua la nesfarșit. Cei mai mulți dintre noi stau zilnic peste 7 ore cu telefonul in mana, iar asta inseamna dependența.


Ce parere ai despre aceasta stire?