Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Acuzații de fraudă - Fratele miliardarului Mittal, arestat împreună cu alţi doi directori ai companiei

Publicat:

Industriasul indian , fratele miliardarului , a fost arestat marti in Bosnia intr-o ancheta financiara asupra unor presupuse fraude, a anuntat procuratura locala, relateaza AFP, conform agerpres.ro. deține combinatul siderurgic de la Galați.
Presupusa frauda se refera la administrarea unei uzine cocsochimice din Lukavac (nord-est) la care acest om de afaceri este din 2003 unul din conducatori.

"Politia, care a actionat la ordinul procuraturii, l-a arestat pe presedintele consiliului de supraveghere a GIKIL, ",…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un barbat a fost arestat dupa ce a amenințat ca se arunca in aer la consulatul Iranului la Paris

17:10, 19.04.2024 - Poliția franceza a arestat un barbat care a amenințat ca se va arunca in aer la consulatul Iranului din Paris, dar la percheziție s-a constatat ca nu avea asupra sa explozibili, scrie Reuters. O sursa din cadrul poliției a dezvaluit ca barbatul a fost observat in jurul orei locale 11:00 (09:00 GMT)…

Un barbat din Tadjikistan, suspectat ca este membru activ al gruparii Statul Islamic, a fost arestat pe un aeroport din Roma

20:26, 08.04.2024 - Politia italiana a arestat luni un barbat din Tadjikistan cautat pentru infractiuni legate de terorism si suspectat de a fi membru activ al gruparii Statul Islamic, a anuntat politia intr-un comunicat, potrivit agentiilor Reuters si ANSA.

Tentative de frauda de tip phishing prin folosirea identitații vizuale a companiei Emag

09:10, 17.03.2024 - Tentative de frauda de tip phishing prin folosirea identitații vizuale a companiei Emag The post Tentative de frauda de tip phishing prin folosirea identitații vizuale a companiei Emag first appeared on Partener TV .

Copila batjocorita repetat de un barbat din Galați in locuința in care statea cu chirie. Agresorul a fost arestat

13:16, 15.03.2024 - Mama unei fete de 15 ani a anunțat Poliția cand adolescenta i-a povestit ca a fost violata, de mai multe ori, de un barbat de 30 de ani in imobilul din Galați in care acesta locuiește cu chirie.

Politia britanica a arestat un barbat care a lovit cu masina portile Palatului Buckingham

13:41, 10.03.2024 - Politia britanica a anuntat duminica arestarea unui barbat care a lovit cu masina portile Palatului Buckingham de la Londra, transmit dpa si Reuters, potrivit Ageprres. Imagini neclare postate pe retele sociale arata o masina la portile din fata ale palatului. Mass-media britanice au citat un martor…

Cadou de Ziua Indragostiților facut de soțul gelos din inchisoare. Soția s-a trezit cu Poliția acasa

14:30, 16.02.2024 - Gelozia l-a impins pe un barbat din Galați, aflat in inchisoare, sa ii denunțe la Politie atat pe soția lui, cat și pe presupusul ei amant, un fost prieten de-ai lui, partener de infracțiuni.


Ce parere ai despre aceasta stire?