Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Acuzat că şi-a bătut fosta iubită, Gabi Botez de la "Mireasă pentru fiul meu" a făcut declaraţii uluitoare: "Am prins-o în fapt şi mi-a avortat copilul!"

Publicat:

A fost acuzat ca si-a batut si amenintat fosta iubita si asa a ajuns sa dea cu subsemnatul în fata politistilor. de la "Mireasa pentru fiul meu" a vorbit despre .

, fostul concurent de la show-ul matrimonial, de la Antena 1, a mers de câteva ori la Politie dupa ce fosta lui iubita, , pe care o ceruse de sotie în direct, l-a reclamat ca era foarte violent si ca nu de putine ori a batut-o si a terorizat-o cu zeci de mesaje.

Fostul concurent de la "Mireasa pentru fiul meu" a negat aceste acuzatii, dar a…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Fosta iubita a lui Madalin, baiatul mort in accidentul din Olt, dezvaluiri despre ziua tragediei! Detalii despre relație: „Nu m-a prins cu nimeni” / VIDEO

20:15, 17.04.2024 - Fosta iubita a lui Madalin a facut dezvaluiri despre ziua tragediei. Ce detalii a oferit tanara despre relația pe care au avut-o. Ea susține ca tanarul nu a prins-o cu nimeni inainte de accidentul in care a murit.

Un barbat și-a batut fosta iubita, apoi s-a inchis in apartamentul ei din Chitila și amenința ca se arunca de la etaj

14:30, 21.03.2024 - Un barbat de 39 de ani a incalcat, joi, ordinul de protectie emis de instanta in favoarea fostei sale iubite, in varsta de 23 de ani, si a mers la locuinta acesteia din Chitila, judetul Ilfov, unde a agresat-o. Ulterior, el s-a baricadat in imobil si ameninta ca se arunca de la etaj. Interventia politistilor…

Nora de la Mireasa, sezonul 5, schimbare radicala de look. Cum arata acum fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1 / FOTO

19:00, 12.03.2024 - Nora de la Mireasa, sezonul 5, a optat, de curand, pentru o schimbare radicala de look. Iata cum arata acum fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1! Fanii show-lui matrimonial au ramas placut surprinși cand au vazut imaginile publicate in mediul online de blondina.

Tanar din Pitești, condamnat la inchisoare dupa ce și-a șantajat și amenințat iubita de pe rețelele de socializare

13:45, 09.03.2024 - Un tanar din Pitești, acuzat ca și-a șantajat iubita din mediul online, a fost condamnat la 2 ani și 2 luni de inchisoare. Barbatul, aflat intr-o relație la distanța timp de 9 luni, pe Facebook, și-a amenințat iubita și i-a cerut bani in momentul in care aceasta nu a dorit sa-l intalneasca in viața…

Gorj: Tanar cercetat de poliție dupa ce a amenințat cu moartea fosta iubita și a spart un parbriz

11:10, 04.03.2024 - O femeie, in varsta de 29 de ani, din Crasna, Gorj, a fost amenințata ieri cu moartea, de catre fostul sau concubin, de 30 de ani, din comuna Bumbești-Pițic. Din cercetarile efectuate de polițiști, la fața locului, a reieșit faptul ca barbatul ar fi mers in comuna Crasna și, pe fondul geloziei, ar fi…

Mireasa sezonul 9, 15 februarie 2024. Valentin a primit un mesaj de la fosta iubita, despre care spunea ca e ”iubirea vieții lui”

17:05, 15.02.2024 - Valentin a primit un bilețel de la fosta iubita, cea despre care spunea ca o ”iubește” in clipul de prezentare.  ”La mulți ani, viața mea. Sa fii fericiti”, i-a scris fosta partenera.

Cat de schimbata este acum Yana de la Mireasa. Cum arata fosta iubita a lui Andrei și ce a postat pe internet

16:20, 01.02.2024 - Recent, Yana de la emisiunea Mireasa de la Antena 1 a starnit controverse și aprecieri in mediul online dupa ce a publicat o fotografie intr-o ipostaza de zile mari pe platforma de socializare Instagram.


Ce parere ai despre aceasta stire?