Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Actrița Anne Hathaway e însărcinată cu al doilea copil! Vedeta și-a etalat burtica: ”Nu e pentru film!”

Publicat:

Actrita americana Anne Hathaway a anuntat ca este insarcinata cu al doilea sau copil si al actorului si producatorului de film , cu care este casatorita din 2012, potrivit .

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Larisa Udila, declarații exclusive despre al doilea copil! Cand vrea bruneta sa devina din nou mamica și cum i s-a schimbat viața dupa ce l-a nascut pe Milan / VIDEO

22:45, 16.04.2024 - Larisa Udila a devenit mama pentru prima data in urma cu trei ani, iar de atunci totul s-a schimbat radical pentru ei. Vedeta ne vorbește, in exclusivitate pentru Spynews.ro, despre cum arata acum viața sa și ne spune daca iși mai dorește inca un copil.

Mireasa, sezon 5. Giovana, ședința foto de senzație. Cum a aparut soția lui Sese insarcinata cu al doilea copil, in mediul online

11:35, 14.04.2024 - Giovana, fosta concurenta din sezonul 5 Mireasa, a avut parte de o ședința foto de excepție. Deși este insarcinata cu cel de-al doilea copil și urmeaza sa nasca, tanara nu a putut refuza un shooting foto de senzație.

Alina Ceușan e insarcinata cu al doilea copil. Cum a dat vestea: „Viața noastra se va schimba din nou in luna august”

10:55, 13.04.2024 - Alina Ceușan a anunțat astazi, prin intermediul unui clip video postat pe Instagram, ca e insarcinata cu al doilea copil. A și dezvaluit ca in luna august va naște. In varsta de 31 de ani, prezentatoarea emisiunii „Love Island” de la Pro TV e casatorita din anul 2019 cu Raul Țișa, care e hairtylist,…

Vanessa Hudgens este insarcinata! Actrița s-a afișat cu burtica de gravida pe covorul roșu al Premiilor Oscar / FOTO

15:55, 11.03.2024 - Vanessa Hudgens este insarcinata! Vedeta cunoscuta pentru rolul sau in High School Musical și Cole Tucker vor deveni parinți pentru prima data. Actrița s-a afișat cu burtica de gravida pe covorul roșu al Premiilor Oscar 2024. Iata imagini de la evenimentul unde actrița a aparut gravida!

Mireasa sezonul 5. Primele imagini cu burtica de gravida a Giovanei. Soția lui Sese este insarcinata cu al doilea copil

12:35, 31.01.2024 - Giovana, fosta concurenta din sezonul 5 Mireasa, a publicat primele imagini cu burtica de gravida. Soția lui Sese este insarcinata cu al doilea copil, la doar 8 luni de cand și-a adus pe lume fiica.

Jenna Dewan a anunțat ca este insarcinata cu al treilea copil, la 43 de ani. Imaginile indraznețe prin care a dat vestea

16:05, 19.01.2024 - Jenna Dewan a anunțat ca este insarcinata cu al treilea copil printr-un clip in care apare goala. Vedeta este deja mama a doi copii, Everly, din fosta casnicie cu Channing Tatum și Callum, din actuala relație.


Ce parere ai despre aceasta stire?