Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Restaurantul din CIMITIR: Oamenii plătesc pentru a mânca printre MORMINTE FOTO

Publicat:

Localul deschis in orasul indian Ahmadabad a devenit o adevarata atractie pentru localnici si turisti, considerand cimitirul un loc norocos. Mai mult, restaurantul a primit numele de "Norocosul", potrivit Mirror.

, posesorul afacerii, spune ca s-a decis sa pastreze mormintele, in loc sa le distruga, acesta fiind si motivul pentru care restaurantul are succes si cei care ii trec pragul nu se tem de oamenii morti de langa ei.

"Cimitirul aduce noroc. Afacerea noastra a inflorit datorita acestor morminte. Le ofera oamenilor o experienta unica. Am pastrat mormintele

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

100 de morminte profanate in mai multe cimitire din Timiș. Oamenii sunt șocați, poliția a declanșat o ancheta uriașa - VIDEO

17:40, 03.04.2024 - Mai multe cripte au fost distruse, crucile mari din marmura fiind puse la pamant.Oamenii cred ca este vorba despre o profanare cu intenție, deoarece vantul care a batut cu putere nu ar fi putut sa distruga monumentele funerare, scrie lugojeanul.ro.  Politistii Sectiei 10 Rurale Faget au fost sesizati…

100 de morminte profanate in mai multe cimitire din Timiș. Oamenii sunt șocați, poliția a declanșat o ancheta uriașa - VIDEO

16:21, 03.04.2024 - Mai multe cripte au fost distruse, crucile mari din marmura fiind puse la pamant.Oamenii cred ca este vorba despre o profanare cu intenție, deoarece vantul care a batut cu putere nu ar fi putut sa distruga monumentele funerare, scrie lugojeanul.ro.  Politistii Sectiei 10 Rurale Faget au fost sesizati…

Prețul unui platou cu fructe de mare la restaurantul lui Pescobar. Cat trebuie sa scoți din buzunar pentru a-ți face pofta in localul deținut de celebrul afacerist

14:10, 03.04.2024 - Pescobar este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri din Romania, acesta devenit rapid influent datorita celebrelor sale restaurante de tip seafood. Iata cat costa un platou cu fructe de mare la restaurantul lui Pescobar!

Dorel Vișan, oripilat de afacerea secolului: ”N-aș manca!”. Nutriționiștii romani trag un semnal de alarma EXCLUSIV

11:30, 23.03.2024 - Carnea artificiala sau printata 3D, care inițial era privita ca o mare curiozitate, caștiga teren. Pare sa fie soluția salvatoare in rezolvarea problemei alimentației globale. Este insa și sanatoasa? Codruța Pantelimon, specialist in nutriție, face dezvaluiri, exclusiv pentru Playtech Știri. Veștile…

Localul celebru din București care a fost pus la vanzare. Toți oamenii au mers acolo cel puțin o data

13:30, 18.03.2024 - Unul dintre cele mai celebre restaurante din București a fost scos la vanzare. Orice om care a avut ocazia sa mearga in acel loc macar o data a ramas surprins de atmosfera placuta și design-ul special. Aflam acum ca a fost scos la vanzare, pentru un preț colosal, pe masura. Restaurant istoric, scos…

Lasata Secului pentru postul Paștelui: Ce se gatește de sarbatoare in care oamenii pot manca de dulce pentru ultima oara. Alte obiceiuri și tradiții

06:25, 17.03.2024 - Lasata Secului pentru postul Paștelui: Ce se gatește de sarbatoare in care oamenii pot manca de dulce pentru ultima oara. Alte obiceiuri și tradiții Lasata Secului pentru postul Paștelui: Ce se gatește de sarbatoare in care oamenii pot manca de dulce pentru ultima oara. Alte obiceiuri și tradiții Postul…

Restaurantul celebru din București care a fost inchis: ‘Gandacii sunt imparțiți pe soiuri de carne, cum se spune jeg in chineza?’

15:25, 08.03.2024 - Restaurantul celebru din București care a fost inchis de inspectorii ANPC. Localul din sectorul 2 al Capitalei a primit și o amenda usturatoare, dupa ce s-au gasit nereguli grave in incinta acestuia! Horia Constantinescu, președintele ANPC, a publicat pe contul personal de Facebook mai multe imagini…

Patronul unui celebru lanț de restaurante a concediat toți angajații asiatici. ”Trebuie intai invațați sa se spele pe maini. Sunt un dezastru”

19:30, 29.02.2024 - Decizie radicala a patronului unui celebru lanț de restaurante din Capitala. Catalin Mahu, cel care deține restaurantele ”La Mama”, și-a concediat toți angajații asiatici. Principalul motiv il reprezinta igiena, susține antreprenorul. Patronul unui celebru lanț de restaurante a concediat toți angajații…


Ce parere ai despre aceasta stire?