Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Acest ceai te ajuta sa slabesti 3 kilograme in 7 zile. Iata cat de simplu se prepara

Publicat:

Rozmarinul este o planta aromatica cu proprietati uimitoare pentru organism. Se crede ca a început sa fie folosit pentru aromarea mâncarurilor si în scop terapeutic cu sute de ani înaintea erei noastre.
Citește mai departe...

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

3 alimente care conțin mangan și te ajuta sa slabești. Au numeroase beneficii pentru organism

23:50, 14.03.2024 - Trei alimente au un conținut mare de mangan și sunt foarte benefice pentru pierderea in greutate. Sunt recomandate de toți nutriționiștii, iar efectele pe care le au asupra organismului sunt uluitoare. Iata ce trebuie sa consumi.

Rețeta delicioasa de cheesecake pe care Carmen Bruma o prepara des. E foarte simplu de gatit

13:01, 03.03.2024 - Carmen Bruma are un stil de viața sanatos și echilibrat și reușește sa se mențina intr-o forma de invidiat. Vedeta recunoaște ca este mare iubitoare de dulciuri. Rețeta delicioasa de cheesecake pe care iubita lui Mircea Badea o prepara des. E foarte simplu de gatit.

Ce presupune dieta cu supa de oase. Slabești 7 kilograme intr-o luna

23:06, 01.03.2024 - Ești in cautarea unei diete cu ajutorul careia vrei sa slabești rapid și ușor? Vine vara și, pentru ca sezonul cald se apropie, majoritatea doamnelor și domnișoarelor vor sa arate cate mai bine, astfel ca apeleaza la o mulțime de trucuri, printre care și dietele care se gasesc pe internet. Iata ce presupune…

Trucul simplu care te poate ajuta sa te bucuri mai mult de viața

09:10, 28.02.2024 - Obișnuința ne poate strica placerea de a experimenta lucrurile bune din viața. Un studiu publicat de The Guardian arata ca oamenii se bucura mai mult de experiențe placute daca le impart in „bucați mai mici”.

Alimentul care te ajuta sa slabești 10 kilograme intr-o luna. Este ieftin și se gasește in toate piețele din Romania

08:55, 19.02.2024 - Un aliment miraculos te ajuta sa slabești chiar și 10 kiligrame intr-o luna, fara sa iți afecteze sanatatea. Este un ajutor uriaș pentru sanatate și benefic pentru o silueta de vis. Romanii il gasesc in toate piețele din Romania, la prețuri foarte mici.

Rețeta de sorbet de capsuni cu busuioc. Desertul simplu și rapid, perfect pentru Valentine's Day

19:30, 08.02.2024 - Daca ești in cautarea unui deSert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi de Valentine's Day, noi iți propunem rețeta de sorbet de capsuni cu busuioc. Iata cum se prepara acest desert rapid și ieftin pe care il poți prepara alaturi de persoana iubita!

Cum slabești garantat 5 kilograme. Medic: „Tot ce e ambalat și sta mult pe raft e foarte concentrat in calorii”

14:00, 06.02.2024 - O metoda eficienta de a slabi 5 kilograme, fara infometare și restricții severe, se afla la indemana oricui. Dr. Mihaela Bilic ne invața cum sa avem o silueta de vis, fara mari eforturi. Exista 3 reguli de la care nu trebuie sa ne abatem.

Fructul care te ajuta sa slabești și sa iți crești imunitatea iarna. Are un conținut ridicat de fibre

11:10, 30.01.2024 - Nutriționiștii susțin ca acest fruct cultivat in iarna ar putea intari apararea organismului. Mai mult, acesta ajuta la scaderea in greutate și menținerea unei diete sanatoase, fara a cheltui o mulțime de bani.Intrat in sezonul de varf la sfarșitul toamnei și la inceputul iernii, acest fruct asiatic…


Ce parere ai despre aceasta stire?