Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Aceasta cura cu papadie este uimitoare. Iata cate afectiuni trateaza

Publicat:

Papadia este o planta care ne poate fi de mare ajutor in perioada de primavara, fiind un purificator de exceptie si care totodata este si foarte accesibila; o intalnim peste tot, in parcuri, gradini, la marginea drumului, pe camp.
In afara de frunze si radacini, putem utiliza de la aceasta minunata planta si tijele florilor, in cadrul curelor de purificare.
Cura cu tije de papadie este foarte simpla: se consuma 6 tije de papadie zilnic, timp de 14 zile, de preferinta inainte cu 30 de minute de a consuma alte alimente, cel mai bine dimineata pe stomacul gol.

Beneficiile sucului…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Beneficiile uimitoare ale ceaiului din flori de liliac. Numeroase afecțiuni pot fi tratate cu el

19:55, 15.04.2024 - Te scapa de balonare. In cazul in care ai parte de disconfort hepatic, balonari sau stari de voma, este indicat sa bei ceai preparat din flori uscate de liliac. Este un bun stimulator pentru bila si tine bolile hepatice la distanta. Faceti o infuzie dintr-o lingurita de flori uscate de liliac si o cana…

Retete de mancare cu arpagic

08:36, 09.04.2024 - Arpagicul este planta inrudita cu ceapa, deseori mai este numit ceapa de salata și este folosit intr-o varietate de rețete culinare datorita beneficiilor sale. Mai jos iți prezentam cateva rețete de mancare cu arpagic.Arpagicul este considerat unul dintre cele mai populare condimente și mirodenii și…

Beneficiile uimitoare ale ciocolatei asupra sanatații

20:25, 06.04.2024 - Este logic ca prea multa ciocolata ar fi daunatoare pentru sanatate din cauza conținutului ridicat de grasimi și zahar din majoritatea produselor. Dar ce ar trebui sa facem din afirmațiile conform carora consumul de ciocolata este de fapt indicat?

Planta care lupta impotriva infecțiilor. Cum se consuma

00:00, 22.03.2024 - O simpla planta te va ajuta sa scapi de infecțiile din organism. Se poate consuma in mai multe moduri și are beneficii numeroase pentru intreg corpul. Iata cum te poți vindeca in mod simplu și natural.

Cum sa-ți detoxifici corpul cu o planta simpla. Se poate consuma in mai multe moduri pentru efecte miraculoase

10:05, 10.03.2024 - O singura planta te va ajuta la detoxifierea corpului, insa, are mai multe proprietați pentru sanatate. O poți consuma in mai multe moduri, se poate include in salate sau tarte, dar se poate bea, sub forma de ceai.

Alimentul care iți regleaza nivelul de colesterol. Se consuma zilnic

00:15, 23.02.2024 - Un aliment banal te poate ajuta sa ții sub control colesterolul marit. Este un tip de grasime (lipid) care se gasește in sangele uman și in celulele organismului, circuland in sange sub forma de lipoproteine, care sunt combinații de grasimi și proteine. O cantitate prea mare poate sa afecteze organele.


Ce parere ai despre aceasta stire?