Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident teribil! Vedeta de doar 26 de ani a murit FULGERĂTOR în urma impactului, medicii nu l-au putut salva

Publicat:

Lumea fotbalului este in doliu! Clubul sud-african a anunțat decesul fundașului intr-un accident rutier. Jucatorul avea doar 26 de ani era considerat o mare speranta de catre sefii gruparii din Africa de Sud. 

era legitimat la din ianuarie 2017, iar in acest sezon bifase 10 meciuri și un gol in toate competițiile.

Nu e primul jucator al clubului care se stinge intr-un astfel de mod. In 2012, patru jucatori ai echipei, , Moeketsi Nthetesi Koketso Takalo au murit intr-un…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Accident grav pe strada Odoreului din Satu Mare. Șoferul a murit in urma impactului

14:40, 06.03.2024 - Un accident rutier grav s-a petrecut azi la amiaza pe strada Odoreului din municipiul Satu Mare. O mașina a intrat intr-un stalp iar șoferul a ramas incarcerat pana la venirea pompierilor. “Detașamentul de pompieri Satu Mare intervine la un accident rutier (autoturism intrat in stalp) cu o persoana…

Un ciclist spaniol in varsta de 18 ani a murit intr-un accident rutier in timpul antrenamentului

18:10, 29.02.2024 - Ciclismul spaniol este in doliu dupa decesul tanarului Juan Pujalte, de la echipa Valverde Team-Ricardo Fuentes, intr-un accident rutier in timpul unui antrenament in regiunea Murcia din Spania, relateaza RMC Sport.

Doliu la Hollywood! A murit o actrița care a jucat in peste 150 de filme / FOTO

14:06, 22.02.2024 - Lumea filmului este in doliu! O actrița cunoscuta și indragita a murit la varsta de 101 ani! Vedeta era celebra pentru rolurile pe care le-a jucat de-a lungul timpului in peste 150 de filme.

Accident cumplit in judetul Ilfov. Un tanar de 27 de ani a murit, in urma impactului intre un TIR și o mașina / FOTO

22:05, 18.02.2024 - Un accident infiorator a avut loc, duminica seara, 18 februarie 2024, in localitatea Afumați, județul Ilfov. Impactul violent s-a produs intre un autoturism și un TIR. Din pacate, șoferul mașinii, a murit.

Doliu in lumea fotbalului! Un cunoscut sportiv a murit la 28 de ani, in accident / FOTO

11:30, 15.02.2024 - Lumea fotbalului este in doliu! Un cunoscut sportiv s-a stins din viața la varsta de 28 de ani, dupa ce a fost implicat intr-un grav accident rutier. Atacantul nu a avut nicio șansa de supraviețuire in urma impactului.

Kelvin Kiptum, deținatorul recordului mondial la maraton, a murit in urma unui accident rutier

08:15, 12.02.2024 - Kelvin Kiptum, deținatorul recordului mondial la maraton, și antrenorul sau, Gervais Hakizimana, au murit duminica, 11 februarie, intr-un accident rutier. O alta persoana ar fi fost transportata de urgența la spital.

Doliu in lumea sportului! Detinatorul recordului mondial la maraton s-a stins din viața la varsta de 24 de ani. A murit intr-un accident rutier impreuna cu antrenorul sau

07:21, 12.02.2024 - Lumea sportului internațional e in doliu! S-a stins din viața, la varsta de 24 de ani, detinatorul recordului mondial la maraton. Potrivit primelor informații, acesta a murit intr-un accident rutier impreuna cu antrenorul sau.

Accident rutier in judetul Tulcea. Patru persoane, printre care si un copil, raniti in urma impactului (FOTO)

12:40, 27.01.2024 - Accident rutier produs in apropiere de localitatea Babadag, judetul TulceaAstazi, in jurul orei 10:45, salvatorii militari din cadrul Statiei de Pompieri Babadag au fost solicitati sa intervina in cazul producerii unui accident rutier, in apropiere de localitatea Babadag.Catre locul interventiei s a…


Ce parere ai despre aceasta stire?