Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident teribil! Au murit pe loc! Medicii n-au putut sa le salveze vietile

Publicat:

Accident cumplit, marti, in Spania! O familie de romani a murit dupa ce autoturismul in care se aflau a lovit frontal un camion. Teribilul accident a avut loc in apropiere de orasul Guadiana del Caudillo, iar in urma impactului un barbat, fiica lui si nepotul sau au murit. Barbatul in varsta de 53 de ani si nepotul lui in varsta de doar 3 ani au murit pe loc, iar mama copilului a fost resuscitata timp de o ora, insa, din pacate, medicii nu au mai putut face nimic pentru ea, scrie wowbiz.ro.

Citeste articolul mai departe pe bewoman.ro…  

Sursa articol: bewoman.ro


Stiri pe aceeasi tema

Moarte suspecta in Timișoara. Un tanar de 23 de ani a murit intr-un salon de tatuaje. Nimeni nu a mai putut sa ii salveze viața

21:00, 12.04.2024 - Tragedie de proporții in Timișoara! Un tanar a murit subit in timp ce se afla intr-un salon de tatuaje, in urma cu puțin timp. Medicii nu au mai reușit sa ii salveze viața baiatului, care a fost gasit fara suflare. Decesul s-a produs in doar cateva minute.

Accident grav in Olt. O poarta a cazut peste un copil de 3 ani. Medicii nu l-au mai putut salva

22:00, 09.04.2024 - Un copil in varsta de doar 3 ani a murit, marți-seara, 9 aprilie 2024, in urma unui accident grav petrecut intr-o gospodarie din Olt. O poarta a cazut peste copil, iar medicii chemați in ajutor nu i-au mai putut salva viața.

Accident tragic in Valcea! Doi baieți de 15 și 22 au murit, iar o adolescenta a ajuns la spital in stare grava

12:26, 07.04.2024 - Un accident tragic a avut loc in aceasta dimineața in localitatea Dragoești, din județul Valcea. Doi tineri in varsta de 15 și 22 de ani au murit, dupa ce s-au izbit de un stalp aflat in afara carosabilului. Pasagera in varsta de 14 ani a ajuns la spital, avand rani grave.

Tragedie in Spania. Un roman a murit strivit de tractorul sau, dupa ce a incercat sa smulga un palmier la o ferma

11:15, 03.04.2024 - Sfarșit tragic pentru un roman plecat la munca in strainatate. Barbatul, care lucra la o ferma in Spania, a murit strivit de tractorul sau, dupa ce a incercat sa smulga un palmier. Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut sa il salveze și au constatat decesul.

Un ciclist spaniol in varsta de 18 ani a murit intr-un accident rutier in timpul antrenamentului

18:10, 29.02.2024 - Ciclismul spaniol este in doliu dupa decesul tanarului Juan Pujalte, de la echipa Valverde Team-Ricardo Fuentes, intr-un accident rutier in timpul unui antrenament in regiunea Murcia din Spania, relateaza RMC Sport.

Accident cumplit in Satu Mare. Un tanar de 27 de ani a murit la volanul mașinii sale / FOTO

16:20, 16.02.2024 - Un accident devastator s-a produs, vineri dupa-amiaza, in Satu Mare. Un tanar de 27 de ani a murit in timp ce se afla la volanul mașinii sale, dupa ce autoturismul a fost distrus complet, in urma impactului cu un stalp. Medicii l-au resuscitat, dar fara succes.

Accident terifiant in Galați. O femeie a murit, dupa ce a fost lovita de un tren. Martorii au luat parte la scene cumplite

18:21, 04.02.2024 - Accident ingrozitor in Galați. O femeie a murit, dupa ce a fost lovita violent de un tren. Mai multe echipaje au ajuns la fața locului, dupa ce martorii au sunat la 112. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața, caci ranile mult prea grave i-au provocat decesul!

Accident mortal in judetul Olt! Un tanar de 22 de ani a murit, dupa ce a incercat sa evite o masina care iesea dintr-o benzinarie / FOTO

08:50, 30.01.2024 - Un accident teribil a avut loc, marți dimineața, in județul Olt. Un tanar in varsta de 22 de ani și-a pierdut viața, dupa ce a fost spulberat de un sofer in varsta de 74 de ani care nu a acordat prioritate.


Ce parere ai despre aceasta stire?