Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident mortal în Capitală. Trafic deviat în zona Pieței Rahova

Publicat:

Potrivit sursei citate, femeia ar fi traversat strada prin loc nepermis, fiind lovita de o autobasculanta.

Traficul rutier in zona este deviat, iar linia de tramvai 32, intre strada Buzoieni si Teius, este blocata pe un singur sens, spre Teius, au precizat reprezentantii .

In cauza s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpa. 

[citeste si]

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Atenție, șoferi! Acțiunile de filmare pun pe stop traficul de pe strada Alexei Mateevici din Capitala: Ruta de troleibuz nr. 3, redirecționata

10:35, 20.04.2024 - Primaria Municipiului Chișinau informeaza ca astazi, 20 aprilie 2024, in intervalul orelor 16:00 - 22:00, va fi sistat temporar traficul rutier pe str. Alexei Mateevici, in legatura cu desfașurarea acțiunilor de filmare pentru realizarea unui proiect cinematografic.

Accident grav pe Bulevardul Iuliu Maniu, din Capitala. Un motociclist s-a izbit violent de un autobuz VIDEO

07:20, 07.04.2024 - Un accident teribil a avut loc, joi seara, pe Bulevardul Iuliu Maniu din București.Din primele date, conducatorul unei motociclete a intrat intr-un autobuz al RATB, iar motorul ar fi ajuns sub mijlocul de transport. Deocamdata, nu se cunoaște starea motociclistului.La fața locului au ajuns polițiștii…

Accident grav pe Bulevardul Iuliu Maniu, din Capitala. Un motociclist s-a izbit violent de un autobuz VIDEO

23:45, 04.04.2024 - Un accident teribil a avut loc, joi seara, pe Bulevardul Iuliu Maniu din București.Din primele date, conducatorul unei motociclete a intrat intr-un autobuz al RATB, iar motorul ar fi ajuns sub mijlocul de transport. Deocamdata, nu se cunoaște starea motociclistului.La fața locului au ajuns polițiștii…

Accident in București intre o autospeciala SMURD și un autoturism. Traficul este dat peste cap

18:05, 31.03.2024 - Un accident a avut loc duminica in Capitala. Un autoturism s-a ciocnit cu o autospeciala SMURD aflata in misiune."Calea 13 Septembrie intersecție cu Șoseaua Panduri - accident rutier in care au fost implicate o autospeciala SMURD aflata in misiune cu semnalele acustice și luminoase in funcțiune și un…

Accident grav pe Autostrada Soarelui, in zona Medgidia. Traficul este oprit pe sensul spre Capitala

08:40, 31.03.2024 - Traficul este blocat, duminica dimiineața, pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers catre capitala, in zona localitații Medgidia, din cauza unui accident in care au fost implicate doua autoturisme. Doua persoane sunt ranite.

Accident mortal in Brașov. Un motociclist s-a stins din viața, dupa ce a intrat cu viteza intr-o mașina

17:16, 30.03.2024 - Un acicdent ingrozitor s-a produs, in urma cu cateva ore, in Brașov. Un motociclist și-a gasit sfarșitul, dupa ce a intrat cu viteza intr-o mașina. Tragedia s-a produs pe DN73A, sambata dupa-amiaza. Traficul a fost restricționat.

Accident rutier pe drumul expres Craiova-Pitești, soldat cu patru raniți. Traficul este deviat

09:05, 11.03.2024 - Un accident rutier soldat cu patru raniți s-a petrecut luni-dimineața, 11 martie 2024, pe drumul expres Craiova-Pitești. Traficul a fost deviat. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de intervenție.

SATU MARE Accident mortal pe strada Odoreului

16:25, 06.03.2024 - Detasamentul de pompieri Satu Mare intervine la un accident rutier (autoturism intrat in stalp) cu o persoana incarcerata, inconștienta, pe str Odoreului localitatea Satu Mare. The post SATU MARE Accident mortal pe strada Odoreului first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?