Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident în Italia: un muncitor român a murit, un altul în stare gravă

Publicat:

Accident : un muncitor roman a murit, un altul in stare grava Foto: Arhiva.

În Italia, un muncitor român a murit, iar altul este în stare grava dupa ce au fost loviti de cabina unui teleferic pentru transportul lemnului.

Accidentul a avut loc aseara, într-o localitate situata într-o zona muntoasa din nordul tarii, în apropiere de frontiera cu Elvetia.

Cablul unui teleferic industrial s-a rupt, iar o cabina a cazut si i-a lovit pe cei doi muncitori români care se aflau la sol.

Potrivit presei italiene, este vorba de…

Citeste articolul mai departe pe romania-actualitati.ro…  

Sursa articol: romania-actualitati.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bistrița: Un barbat a murit, dupa ce a cazut de la inalțime, pe strada Libertații

12:01, 10.04.2024 - In urma cu puțin timp, un barbat a murit, dupa ce a cazut de la 15 metri inalțime. Accidentul s-a produs pe o strada din Bistrița. Un barbat a murit, astazi, pe strada Libertații din Bistrița, dupa ce a cazut de la inalțime. Potrivit ISU Bistrița, echipajele medicale ajunse la fața locului l-au gasit…

Accident tragic in Valcea! Doi baieți de 15 și 22 au murit, iar o adolescenta a ajuns la spital in stare grava

12:26, 07.04.2024 - Un accident tragic a avut loc in aceasta dimineața in localitatea Dragoești, din județul Valcea. Doi tineri in varsta de 15 și 22 de ani au murit, dupa ce s-au izbit de un stalp aflat in afara carosabilului. Pasagera in varsta de 14 ani a ajuns la spital, avand rani grave.

Accident grav in apropiere de Sighișoara. O femeie a murit la spital, iar un barbat este in stare grava

09:46, 07.04.2024 - Un accident grav s-a produs in noaptea de sambata spre duminica in apropiere de Sighișoara. Doua persoane au ramas incarcerate intr-o mașina. O femeie a murit la spital, iar un barbat este in stare grava.

Accident cumplit pe șoseaua de centura din Caransebeș! Un șofer a murit. Alte șase persoane sunt in stare grava / FOTO

16:30, 24.03.2024 - Un accident cumplit s-a produs astazi, pe data de 24 martie 2024, pe șoseaua de centura din Caransebeș! Un șofer a murit. Alte șase persoane sunt in stare grava și au fost transportate de urgența la spital.

Caz șocant in Hunedoara! Un barbat a murit intr-un bazin pe care il curața. Alt tanar a ajuns in stare grava la spital / FOTO

09:51, 10.03.2024 - Un caz șocant s-a petrecut in Hunedoara! Un barbat in varsta de 50 de ani a murit intr-un bazin pe care il curața. Acesta a decedat intoxicat, dupa ce a curațat locul. Alt tanar, in varsta de 22 de ani, a ajuns in stare grava la spital. Iata ce a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgența Hunedoara!

Un bebeluș de opt luni și șoferul mașinii in care se afla au murit la Copșa Mica, intr-un accident. O adolescenta e in stare grava

10:05, 31.01.2024 - Un accident grav a avut loc in noaptea de marți spre miercuri pe DN14, la ieșire din Copșa Mica spre Mediaș. Un bebeluș in varsta de 8 luni și un barbat de 29 de ani au murit pe loc. O tanara de 17 ani a ajuns in stare grava la spital, scrie cotidianul local Ora de Sibiu.Accidentul s-a produs in jurul…


Ce parere ai despre aceasta stire?