Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident în centrul Capitalei: Un automobil s-a ciocnit cu un troleibuz (FOTO)

Publicat:

Zi cu ghinion pentru parcul de troleibuze din Capitala. Un automobil s-a ciocnit cu un troleibuz de pe ruta 22. Coliziunea s-a produs la intersectia strazii Armeneasca cu bulevardul Stefan cel Mare si Sfant. Imaginile au fost postate de catre un internaut pe Facebook.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Imagini cu apartamentul in care locuiește Viorel Lis cu soția Oana. Ea a fost nevoita sa vanda lucruri din casa pentru a face rost de bani

12:55, 05.04.2024 - Viorel Lis, care a ajuns la 80 de ani și se confrunta cu mai multe probleme de sanatate, locuiește impreuna cu soția Oana, care are 45 de ani, intr-un apartament modest din București. Fostul primar al Bucureștiului, Viorel Lis s-a mutat acum cațiva ani cu soția Oana in locuința din Capitala. Este vorba…

Circulația rutiera este interzisa in centrul capitalei

09:00, 22.03.2024 - Circulația rutiera pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfant – strada Ciuflea – bulevardul Dacia – Traian – strada Grenoble – Drumul Bacioiului – șoseaua M3 va fi sistata vineri, 22 martie, in intervalul orelor 9:00 – 12:00 . Restricțiile de circulație au loc in contextul desfașurarii unui maraton, anunța…

(live/update) Marș feminist de 8 Martie, desfașurat in centrul Capitalei

12:25, 08.03.2024 - De Ziua Internaționala a Femeii, un grup de tinere organizeaza un marș feminist. Primaria anunța despre sistarea traficului in perimetrul bd. Ștefan cel Mare (de la str. Ismail) – str. Ion Creanga (intrarea in Parcul Dendrariu).

(live) Marș feminist de 8 Martie, desfașurat in centrul Capitalei

12:11, 08.03.2024 - De Ziua Internaționala a Femeii, un grup de tinere organizeaza un marș feminist. Primaria anunța despre sistarea traficului in perimetrul bd. Ștefan cel Mare (de la str. Ismail) – str. Ion Creanga (intrarea in Parcul Dendrariu).

(video) Accident in lanț in centrul capitalei: Șase mașini, boțite dupa ce s-au tamponat pe bd. Ștefan cel Mare

16:15, 02.03.2024 - Un accident in lanț s-a produs in aceasta seara, 1 martie, in centrul capitalei. Șase șoferi s-au ales cu mașinile avariate, dupa ce s-au lovit pe bulevardul Ștefan cel Mare. Imaginile video de la fața locului au fost publicate pe rețele de internauți.

(video) Accident in lanț in centrul capitalei: Cinci mașini, boțite dupa ce s-au tamponat pe bd. Ștefan cel Mare

19:50, 01.03.2024 - Un accident in lanț s-a produs in aceasta seara, 1 martie, in centrul capitalei. Cinci șoferi s-au ales cu mașinile avariate, dupa ce s-au lovit pe bulevardul Ștefan cel Mare. Imaginile video de la fața locului au fost publicate pe rețele de internauți.

Accident la o intersecție din centrul capitalei: Circulația troleibuzelor din zona, afectata

17:55, 28.02.2024 - Un accident rutier a avut loc pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfant, intersecție cu strada Mitropolit Gavriil Banulescu Bodoni. Potrivit RTEC, este afectata circulația troleibuzelor din zona.

Accident grav in Capitala! Pieton lovit in plin de o motocicleta

09:15, 07.02.2024 - Un accident grav s-a produs marți seara, 6 februarie, in Sectorul 3 al Capitalei. Un pieton care voia sa treaca strada a fost lovit de o motocicleta. La fața locului au ajuns atat echipaje ale salvatorilor, cat și polițiști. Din primele informații, pietonul a fost lovit in plin de o motocicleta pe care…


Ce parere ai despre aceasta stire?