Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident în centrul Capitalei. Două mașini au fost grav avariate (FOTO)

Publicat:

Accident in centrul Capitalei. Doua mașini s-au tamponat la intersecția strazii Al. Șciusev cu Armeneasca. La fața locului a intervenit un echipaj al ambulanței. Deocamdata nu se cunoaste daca sunt victime, dar si cine se face vinovat de accident.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Trei dintr-o lovitura: Un Mercedes, un Audi și un Renault, avariate, dupa un accident din centrul capitalei

17:05, 13.03.2024 - Un accident s-a produs in aceasta dimineața pe strada Vasile ALecsandri din capitala. Potrivit polițiștilor au fost implicate trei unitați de transport: Renault, Audi și Mercedes, iar in urma accidentului nici o persoana nu a avut de suferit.

(video) Un Mercedes, proiectat pe trotuar, dupa ce s-a tamponat cu o mașina de taxi in centrul capitalei

11:35, 12.03.2024 - Accident noctrun in capitala. Un automobil de model Mercedes a fost proiectat pe trotuar, dupa ce s-a tamponat cu o mașina de taxi la o intersecție din sectorul Centru. Imaginile video de la fața locului au fost publicate de internauți pe rețele.

(video) Accident in lanț in centrul capitalei: Șase mașini, boțite dupa ce s-au tamponat pe bd. Ștefan cel Mare

16:15, 02.03.2024 - Un accident in lanț s-a produs in aceasta seara, 1 martie, in centrul capitalei. Șase șoferi s-au ales cu mașinile avariate, dupa ce s-au lovit pe bulevardul Ștefan cel Mare. Imaginile video de la fața locului au fost publicate pe rețele de internauți.

(video) Accident in lanț in centrul capitalei: Cinci mașini, boțite dupa ce s-au tamponat pe bd. Ștefan cel Mare

19:50, 01.03.2024 - Un accident in lanț s-a produs in aceasta seara, 1 martie, in centrul capitalei. Cinci șoferi s-au ales cu mașinile avariate, dupa ce s-au lovit pe bulevardul Ștefan cel Mare. Imaginile video de la fața locului au fost publicate pe rețele de internauți.

Accident la o intersecție din centrul capitalei: Circulația troleibuzelor din zona, afectata

17:55, 28.02.2024 - Un accident rutier a avut loc pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfant, intersecție cu strada Mitropolit Gavriil Banulescu Bodoni. Potrivit RTEC, este afectata circulația troleibuzelor din zona.

Accident in Huedin! Trei mașini au fost avariate in urma impactului violent

10:55, 11.01.2024 - Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin intervin in aceste momente la un accident rutier petrecut pe strada Avram Iancu din orașul Huedin. „La fața locului s-a deplasat o autospeciala complexa, unde au gasit trei autoturisme avariate, fara ocupanți in acestea. Nu sunt persoane care sa solicite…

Trei mașini, implicate intr-un accident rutier in stațiunea montana Govora. Trei persoane au ajuns la spital

10:16, 11.01.2024 - ”Pe DN 67, localitatea Govora, judetul Valcea, s-a produs un accident rutier in care au fost implicate 3 autoturisme”, a anuntat, miercuri, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane.Potrivit sursei citate, trei persoane au fost ranite, urmand sa fie transportate la spital.La ora…

Accident grav cu 6 mașini pe Autostrada A1 - Trei persoane au fost ranite

13:10, 07.01.2024 -  ”Pe autostrada A1 Sibiu-Deva, la kilometrul 226, localitatea Boita, judetul Sibiu, s-a produs un accident rutier in care au fost implicate 6 autovehicule”, transmite Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane.Trei persoane sunt in evaluare medicala, dar, conform ISU, din primele…


Ce parere ai despre aceasta stire?