Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident în Capitală! Un şofer nu a acordat prioritate

Publicat:

Un accident a avut loc pe , în zona caminelor de la Facultatea de Constructii. Din fericire, nu a murit nimeni, pasagerii având doar rani usoare.

Un accident s-a petrecut în Capitala, din cauza soferului unei masini care nu a acordat prioritate. Autovehiculul de culoare rosie a fost cel mai avariat.

Ambulanta si Politia au ajuns la fata locului în aproximativ 5 -10 minute. Victimele s-au ales doar cu o sperietura zdravana si cu rani usoare. Autoritatile fac investigatii.

A.B.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident in București: Un tramvai s-a ciocnit cu o ambulanta, aproape de Piata Obor

11:30, 24.04.2024 - Circulatia este ingreunata pe Soseaua Stefan cel Mare din Bucuresti, dupa ce un tramvai s-a ciocnit cu o ambulanta.Un tramvai s-a ciocnit cu o ambulanța din cadrul SAJ Calarași, miercuri, in apropierea Pietii Obor din Capitala.

Accident rutier provocat de un tanar care nu a acordat prioritate, la Timișoara. A bagat o femeie in spital

19:01, 11.04.2024 - Nerespectarea indicatoarelor de circulație poate avea uneori consecințe grave. Așa s-a intamplat joi seara, in sudul Timișoarei, cand un tanar șofer nu a respectat semnificația indicatorului „Oprire” și a provocat un accident soldat cu o victima.

Accident naval pe Brațul Chilia. Patru victime, intre care un minor, dupa ce o ambulanța navala privata s-a rasturnat

19:51, 10.04.2024 - Un accident s-a produs pe Brațul Chilia. Autoritațile au trimis in zona ambarcațiuni și elicoptere. Sunt mai multe victime. Potrivit informațiilor preliminare furnizate de ISU Tulcea, ambarcațiunea s-ar fi rasturnat, dar nu exista persoane disparute in apa. Conducatorul șalupei și asistenta, raniți…

(video) Un BMW și o Toyota, boțite intr-o intersecție din capitala: Poliția și ambulanța, la fața locului

10:45, 01.04.2024 - Un accident a avut loc in dimineața zilei de astazi pe o strada din sectorul Buiucani. Potrivit oamenilor legii, accidentul a fost inregistrat la ora 07:23, iar in urma impactului nimeni nu a avut de suferit.

Accident in zona Restaurant „Garden” | Ambulanța, poliția și pompierii sunt la fața locului

03:20, 01.04.2024 - UPDATE: „Din primele date de la fața locului a reieșit ca este vorba de o coliziune intre doua autoturisme, unul condus pe direcția București catre Focșani, de catre o șoferița in varsta de 46 de ani, din Dolj și autovehiculul ce se deplasa din sens opus, la volanul caruia se afla un conducator auto…

Trei persoane au fost ranite in Capitala, dupa un accident in care a fost implicata o ambulanta SMURD

19:50, 31.03.2024 - O ambulanta SMURD a fost implicata duminica intr-un accident rutier, produs la intersectia Sos Panduri/Calea 13 Septembrie din Bucuresti, in urma evenimentului trei persoane fiind ranite si transportate la spital, anunta Brigada Rutiera.

Accident in zona Restaurant „Garden” | Ambulanța, poliția și pompierii sunt la fața locului

17:25, 31.03.2024 - Un eveniment rutier in care ar fi implicate doua autovehicule s-a produs, in urma cu puțin timp, in zona restaurantului Garden situat la ieșirea din Buzau spre Maracineni. Din informațiile noastre, impactul s-ar fi produs chiar in curba din zona restaurantului. La fața locului au ajuns rapid mai multe…

Accident la Balți: O șoferița a ajuns cu mașina in parapet, dupa ce s-a lovit cu un troleibuz caruia nu i-a acordat prioritate

12:35, 27.02.2024 - Poliția a confirmat un accident produs pe o strada din Balți cu implicare a doua unitați de transport. Preliminar s-a constatat ca șoferița mașinii „Volkswagen Passat” nu a acordat prioritate unui troleibuz care venea din sens opus in timp ce aceasta efectua manevra de intoarcere.


Ce parere ai despre aceasta stire?