Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident grav în Timiş. Un tren şi un camion s-au ciocnit, la o trecere peste calea ferată

Publicat:

Un nou accident grav rutier a avut loc la o trecere peste calea ferata. Un camion care transporta cereale a fost lovit de tren pe DN 59C intre localitațile Comloșu Mare și . Incidentul rutier a avut loc miercuri dupa-masa, autotrenul plin cu cereale nu s-a asigurat la trecerea peste calea ferata si nu ... The post Accident grav in Timis. Un tren si un camion s-au ciocnit, la o trecere peste calea ferata appeared first on deBanat.ro - spune realitatea! .

Citeste articolul mai departe pe debanat.ro…  

Sursa articol: debanat.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident rutier teribil in Iași. Doua persoane au murit, dupa ce mașina in care se aflau s-a ciocnit violent cu un camion / FOTO

19:10, 25.03.2024 - Un accident rutier cumplit a avut loc, luni dupa-amiaza, 25 martie 2023, in Iași. Doua persoane, soț și soție, și-au pierdut viața, dupa ce mașina in care se aflau s-a ciocnit violent cu un camion.

Accident rutier cumplit in județul Sibiu. Trei persoane au murit, dupa ce un TIR a lovit o mașina / FOTO

18:10, 08.03.2024 - Un accident rutier teribil a avut loc, vineri dupa-amiaza, 8 martie 2024. Ei bine, in urma unei explozii la o roata, un TIR a lovit o mașina, care a cazut de pe viaduct in apropierea terasamentului caii ferate, pe Centura Avrigului, din județul Sibiu. Incidentul a provocat decesul a trei persoane.

Accident dramatic in Sibiu. Trei oameni au murit dupa ce o mașina și un camion s-au izbit violent

17:30, 08.03.2024 - In urma unei explozii la o roata, un TIR a lovit o mașina, care a cazut de pe viaduct in apropierea terasamentului caii ferate, pe Centura Avrigului, din județul Sibiu. Incidentul s-a soldat cu trei victime.

Accident cu 3 morți pe Centura Avrigului, in Sibiu. Un camion a cazut de pe un pod langa calea ferata

17:05, 08.03.2024 - Potrivit Poliției Sibiu, traficul rutier este blocat pe DN1, pe Centura Avrigului, in urma unui accident rutier in care sunt implicate un ansamblu TIR și un autoturism."Avand in vedere ca accidentul rutier s-a produs pe Centura Ocolitoare a orașului Avrig, le recomandam conducatorilor auto sa utilizeze…

Accident feroviar la Benesat. Impicata o soferita din Baia Mare!

14:35, 04.03.2024 - Un alt accident feroviar a avut loc sambata seara, la trecerea la nivel cu calea ferata in localitatea Benesat. O mașina a vrut sa traverseze calea ferata si a fost surprinsa de trenul care circula dinspre Jibou spre Baia Mare The post Accident feroviar la Benesat. Impicata o soferita din Baia Mare!…

Șoferi lasați fara permis, dupa o acțiune a polițiștilor la trecerile la nivel cu calea ferata din Timiș

17:15, 19.02.2024 - Neoprirea la trecerile la nivel cu cale ferata, lipsa documentelor și expirarea inspecției tehnice auto reprezinta principalele motive din cauza carora au fost amendați unii șoferi in weekend, in Timiș. Poliția a organizat o acțiune ce a vizat trecerile la nivel cu calea ferata din județ.

Accident grav la Coșava! Mai mulți minori, transportați de urgența la spital

15:30, 10.02.2024 - Inca un eveniment rutier neferit, la Coșava. Astazi, 10 februarie, la ora 14:15, ISU Timiș a fost solicitat sa intervina pentru asigurarea masurilor PSI si de prim-ajutor in urma unui accident rutier produs in Coșava, pe DN 68 A. A fost alertata Stația de Pompieri Faget și la fața locului au intervenit…

Accident grav in Timiș. Un camion și un autobuz s-au ciocnit. Planul roșu de intervenție a fost activat

15:05, 23.01.2024 - Un accident grav s-a produs, in urma cu puțin timp, in Timiș. Un autobuz și un camion s=au cioncit, iar mai mulți pasageri au fost puși in pericol in urma impactului. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de salvare, iar planul roșu a fost activat.


Ce parere ai despre aceasta stire?