Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident GRAV în Sibiu. O persoană şi-au pierdut viaţa, trei au fost rănite grav

Publicat:

Un accident mortal a avut loc, marti dimineata, in jurul orei 5:00, pe DN 14 in judetul Sibiu. O femeie si-a pierdut viasa in urma acestui accident mortal, iar alte trei persoane au fost ranite grav.

Citeste articolul mai departe pe romaniatv.net…  

Sursa articol: romaniatv.net


Stiri pe aceeasi tema

Accident mortal in Brașov. Un motociclist s-a stins din viața, dupa ce a intrat cu viteza intr-o mașina

17:16, 30.03.2024 - Un acicdent ingrozitor s-a produs, in urma cu cateva ore, in Brașov. Un motociclist și-a gasit sfarșitul, dupa ce a intrat cu viteza intr-o mașina. Tragedia s-a produs pe DN73A, sambata dupa-amiaza. Traficul a fost restricționat.

Tragedie rutiera: O persoana a murit și șase au fost ranite, intr-un accident cu trei autoturisme

14:25, 24.03.2024 - O persoana a murit și șase au ajuns la spital in urma unui accident rutier care a avut loc duminica pe șoseaua de centura din Caransebeș. In evenimentul rutier au fost implicate trei mașini.

Accident mortal azi noapte la Arad. Un tanar de 18 ani și-a pierdut viața

09:35, 23.03.2024 - Reprezentanții ISU Arad transmit ca azi noapte a avut loc un accident mortal in care a fost implicat un motociclist in varsta de 18 ani... The post Accident mortal azi noapte la Arad. Un tanar de 18 ani și-a pierdut viața appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Valcea: Accident mortal pe calea ferata in Ionești

08:50, 22.03.2024 - Un accident mortal a avut loc aseara in localitatea valceana Ionești. Politistii Biroului Județean Poliție Transporturi Feroviare Valcea au fost sesizati ca, un tren ar fi acroșat o persoana pe calea ferata, la km 267 + 900 m. Potrivit IPJ Valcea , trenul 2007 care circula pe relația Sibiu – Piatra…

Accident cumplit pe ”Drumul Morții” din Buzau. Un barbat și-a pierdut viața, dupa ce un TIR l-a lovit frontal / FOTO

23:11, 12.03.2024 - Inca o tragedie s-a produs pe ”Drumul Morții” din Sibiu! Un barbat a murit intr-un accident cumplit, in urma cu cateva ore. Duba in care se afla a fost lovita frontal de un TIR și distrusa in totalitate. Șoferul nu a mai avut nicio șansa de supraviețuire.

Accident MORTAL pe drumul Cluj - Oradea, intre Bologa și Huedin! Doi barbați și-au pierdut viața - VIDEO

10:00, 02.02.2024 - Pompierii din cadrul Departamentului Huedin intervin in aceste momente la un grav accident rutier petrecut pe DN1 E60, intre localitațile Bologa și Huedin, in urma caruia doi barbați au murit. „La fața locului intervin o autospeciala cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ. In accident…

Accident mortal in Sibiu. Un bebeluș de doar 8 luni și un tanar in varsta de 29 de ani și-au pierdut viața 

08:15, 31.01.2024 - Accident mortal pe o șosea din Sibiu! Un bebeluș de doar 8 luni și un tanar in varsta de 29 de ani și-au pierdut viața dupa ce mașina in care se aflau a lovit un cap de pod de pe partea stanga a sensului de mers și s-a rasturnat. O tanara este ranita grav.

Accident mortal la Coșava! Un tanar de 21 de ani și-a pierdut viața

09:21, 27.01.2024 - Un tanar in varsta de 21 de ani a condus o autoutilitara dinspre Faget spre Deva, iar la un moment dat, la ieșire din localitatea Coșava ar fi intrat in coliziune cu un autotren, condus de un barbat in varsta de 33 de ani. In urma impactului, din nefericire a rezultat decesul tanarului in varsta ...…


Ce parere ai despre aceasta stire?