Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident grav în Mexic. Cel puțin 24 de morți, după ce un autobuz a lovit o cisternă

Publicat:

Accident grav in Mexic, in urma caruia, cel puțin 24 de oameni au murit. Un autobuz a lovit o cisterna petroliera. Pana acum nu se știe exact care este cauza care a dus la o așa tragedie. Accident grav in Mexic. 24 de oameni au murit si alti noua au fost raniti joi noaptedupa o coliziune intre intre un autobuz si o cisterna petroliera, care a explodat, au anuntat autoritatile citate de Reuters. Accidentul a avut loc in sud-vestul Mexicului, in statul Guerrero. Accident grav in Mexic, joi noapte O parte dintre cei noua raniti au suferit arsuri oarte grave, a declarat un oficital din politia locala…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

(video) Doua elicoptere militare ale marinei malaeziene s-au lovit in aer: Zece oameni au murit. Momentul, filmat

09:40, 23.04.2024 - Zece persoane au fost ucise marți, dupa ce doua elicoptere militare s-au lovit in aer in timpul unei repetiții pentru o parada a Marinei Regale Malaeziene, a anunțat marina intr-un comunicat citat de Reuters, screi hotnews.ro .

Turcia: Cel putin 15 oameni au murit intr-un incendiu la Istanbul

17:15, 02.04.2024 - Cel putin 15 oameni au murit si opt au fost raniti marti intr-un incendiu declansat la subsolul unui imobil rezidential cu 16 etaje din centrul Istanbulului, a anuntat biroul guvernatorului, transmit AFP, Reuters si dpa. Focul, care intre timp a fost stins, a izbucnit in cursul zilei la un club de noapte…

Tragedie in Turcia/Cel putin 15 oameni au murit intr-un incendiu, la Istanbul – VIDEO

16:50, 02.04.2024 - Un incendiu cu urmari devastatoare s-a produs marți la Istanbul, in Turcia. Din primele informații, mai multe persoane și-au pierdut viața. De asemenea, sunt și oameni raniți, care au fost duși de urgența la spital. Cel putin 15 oameni au murit si opt au fost raniti marti intr-un incendiu declansat…

Evadare in masa in cea mai mare inchisoare din Haiti: Cel putin zece oameni au murit. A fost declarata stare de urgenta

08:26, 04.03.2024 - Cel putin zece persoane au murit in timpul evadarii a mii de detinuti de la Penitenciarul National din Port-au-Prince, in Haiti, in noaptea de sambata spre duminica, potrivit unui jurnalist AFP si a unui ONG. Reuters noteaza ca in tara s-a declarat stare de urgenta.

Doi morți și opt raniți dupa ce o drona a rușilor a lovit o cladire rezidențiala din Odesa

13:00, 02.03.2024 - Doua persoane au fost ucise, opt ranite și șase sunt inca date disparute dupa ce o drona a rușilor s-a prabușit sambata intr-un bloc de apartamente din orașul-port Odesa, din sudul Ucrainei, au declarat autoritațile, transmite Reuters.

Cel putin trei morti si 12 raniti in bombardamente ale fortelor ruse in apropiere de Donetk

09:50, 14.02.2024 - Trei persoane, printre care un copil, au fost ucise si 12 ranite in noaptea de marti spre miercuri in timpul bombardamentelor fortelor ruse asupra orasului ucrainean Selidov, situat in apropiere de Donetk, au anuntat autoritatile locale, transmit AFP si Reuters.

VIDEO. Explozie puternica la o fabrica de artificii din India. Cel puțin șapte oameni au murit, iar alți 75 au fost raniți

12:40, 06.02.2024 - Cel putin sapte persoane au murit si alte 75 au fost ranite marti intr-o explozie puternica produsa la o fabrica de artificii din statul indian Madhya Pradesh, au declarat autoritatile, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Atac intr-o secție de poliție din Pakistan: Cel puțin 10 oameni au murit și alți șase au fost raniți

08:10, 05.02.2024 - Cel putin 10 angajati ai politiei au fost ucisi si alti sase au fost raniti, luni, intr-un atac al militantilor asupra unei sectii de politie din nord-vestul Pakistanului, relateaza Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?