Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident grav în Capitală. O persoană a murit, iar alte patru au fost grav rănite

Publicat:

Un accident cumplit a avut loc sambata noapte, in Capitala. Un om a murit, iar alți patru au fost raniți, printre ei si un copil, dupa ce un autoturism a intrat pe contrasens si a lovit din plin o alta masina.

Citeste articolul mai departe pe romaniatv.net…  

Sursa articol: romaniatv.net


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie rutiera: O persoana a murit și șase au fost ranite, intr-un accident cu trei autoturisme

14:25, 24.03.2024 - O persoana a murit și șase au ajuns la spital in urma unui accident rutier care a avut loc duminica pe șoseaua de centura din Caransebeș. In evenimentul rutier au fost implicate trei mașini.

Grav accident pe Autostrada Soarelui! O persoana a murit și alte trei au fost ranite, dupa ce o mașina s-a rasturnat. Traficul spre București este blocat 

17:06, 16.03.2024 - Un accident grav a avut loc pe Autostrada A2 București - Constanța, in zona localitații Lehliu Gara, din județul Calarași. O persoana a murit și alte trei au fost ranite, dupa ce autoturismul in care se aflau s-a rasturnat. Traficul spre București este blocat.

Accident grav pe autostrada A2, in zona Lehliu-Gara: o persoana a murit și alte trei au fost grav ranite

16:45, 16.03.2024 - Pe A2 Bucuresti-Constanta, la kilometrul 61, in zona localitatii Lehliu-Gara, judetul Calarasi, conducatorul unui autoturism a pierdut controlul directiei si s-a rasturnat in afara carosabilului, transmite Centrul Infotrafic din IGPR. In urma impactului au fost patru victime, dintre care o persoana…

Accident terifiant in Vrancea! O persoana a murit, iar cinci au fost ranite / FOTO

22:35, 10.03.2024 - Intr-un tragic incident rutier ce a avut loc duminica seara in Vrancea, un accident terifiant a lasat in urma o persoana decedata și alte cinci ranite. Coliziunea a avut loc pe DN2 - E85, in zona localitații Urechești.

Accident cu 8 victime in Galați! O persoana a murit și alte șapte au fost ranite dupa ce un Maybach a depașit neregulematar / FOTO

10:20, 16.02.2024 - Trei autoturisme au fost implicate intr-un accident rutier in judetul Galati. In urma tragicului eveniment, o persoana a murit și alte șapte au fost ranite dupa ce un Maybach a depașit neregulematar.

Accident grav in județul Galați. O persoana a murit, iar alte 8 au fost ranite VIDEO

06:45, 16.02.2024 - Un accident cu opt victime a avut loc pe DN25, in județul Galați, joi noapte, 15 februarie 2024. In accident au fost implicate trei mașini. Circulația este blocata total in zona, anunța Poliția.

Langa noi: O persoana a murit, iar alte trei au fost ranite, in urma unui accident rutier produs la Suceava

19:46, 20.01.2024 - Langa noi: O persoana a murit, iar alte trei au fost ranite, in urma unui accident rutier produs la Suceava O persoana a murit, iar alte trei au fost ranite, in urma unui accident rutier produs, sambata dupa-amiaza, pe raza localitatii Molid, au anuntat reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii…

Accident grav langa Brașov. O persoana a murit și alte șase au fost ranite dupa ce trei mașini s-au facut praf / FOTO

20:15, 19.01.2024 - Grav accident langa Brașov! O persoana a murit și alte șase au fost ranite dupa ce trei mașini s-au facut praf. Potrivit informațiilor, o alta persoana se afla in stop cardio-respirator și a fost supusa manevrelor de resuscitare.


Ce parere ai despre aceasta stire?