Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident feroviar în Germania, rezultatele anchetei: Tragedia a fost produsă de o EROARE UMANĂ

Publicat:

Anchetatorii investigheaza in continuare cauza accidentului, pentru a determina cu certitudine daca tragedia s-a produs dintr-o eroare umana sau din cauza unei defectiuni tehnice. Cea mai probabila este insa ipoteza producerii unei erori umane, potrivit informtiilor aflate de la surse din cadrul investigatiilord, potrivit presei germane. 

Intre cauzele probabile ale accidentului s-au luat in considerare si eventuale defectiuni la sistemul de franare care permite trenurilor sa se opreasca automat cand se afla in directia gresita de circulatie pentru a preveni astfel de ciocniri frontale.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Accident feroviar in Jucu! 30 de calatori se afla in trenul implicat in incident

15:30, 02.04.2024 - Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au fost solicitați in urma cu puține momente pentru a interveni la un accident feroviar petrecut pe raza localitații Jucu. In accident au fost implicate un autocamion și un tren, insa din fericire nu exista victime. „De asemenea, in tren se afla…

Care a fost cauza morții lui Mile Povan! Iubita lui, Roxana, a dezmințit zvonurile ca tragedia ar fi fost produsa de pastilele de slabit: ”L-ar fi afectat...”

11:05, 07.03.2024 - Moartea lui Mile Povan a lasat multa durere in sufletele celor care l-au iubit, dar a starnit și o mulțime de specualții, cu privire la cauza morții. S-a spus ca tragedia s-a produs din cauza pastilelor de slabit, insa iubita lui, Roxana, a dezmințit aceste zvonuri. Iata care a fost reala cauza a morții!

Un soldat Bundeswehr a impușcat 4 oameni, intre care iubitul fostei sale partenere, o prietena a acesteia și copilul ei de 3 ani, in Germania: „Planuia o baie de sange și mai mare”

17:15, 01.03.2024 - Masacru la Scheesel și Bothel, landul german Saxonia Inferioara, vineri, 1 martie, la primele ore ale zilei. Un soldat Bundeswehr, 32 de ani, a impușcat mortal 4 oameni, apoi s-a predat poliției, relateaza Bild. Toate crimele au avut legatura cu iubita care il parasise. Inițial, s-a vehiculat și faptul…

Tragedia de la Boldurești: PCCCOCS examineaza „necesitatea arestarii” primarului suspectat de comiterea accidentului

13:00, 21.02.2024 - Procuratura pentru Combaterea Criminalitații Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) anunța ca „examineaza necesitatea aplicarii arestului in privința primarului, care pe 19 februarie a lovit mortal cu mașina un copil de 14 ani in Boldurești și a fugit de la fața locului.

Accident feroviar grav in Harghita. O persoana a murit, dupa ce a fost lovita de trenul Brașov – Budapesta

22:26, 26.01.2024 - Un accident feroviar cumplit s-a produs vineri seara, in Harghita. Trenul care circula pe ruta Brașov - Budapesta a lovit mortal o persoana. Victima s-a stins din viața pe loc, iar medicii nu au mai reușit sa o salveze. Tragedia s-a produs in gara Sancraieni.


Ce parere ai despre aceasta stire?