Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident extrem de grav la Suceava. Un tânăr a murit, iar fiica sa de 3 ani este în comă de gradul patru

Publicat:

Un barbat de 27 de ani, din municipiul Radauti, a murit, iar fiica sa de trei ani si sotia au fost grav ranite dupa ce s-au rasturnat de mai multe ori cu masina in care se aflau pe un drum national din judetul Suceava, din cauza vitezei exesive. Copilul a ajuns la spital in coma de gradul patru, relateaza News.ro.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident mortal in Alba! Un tanar de 22 de murit, dupa ce a pierdut controlul mașinii și s-a rasturnat

09:25, 15.03.2024 - Un accident mortal a avut loc in aceasta dimineața pe raza comunei Petrești, din județul Alba. Un tanar de 22 de ani a pierdut controlul autoturismului din cauza carosabilului umed și s-a rasturnat. Impactul a fost atat de violent incat i-au fost cauzatoare de moarte.

Despagubiri majorate pentru familia unui minor de 4 ani care a murit intr-un accident rutier

15:50, 01.03.2024 - Punct final intr-un dosar in care un șofer a fost judecat pentru ca a provocat decesul unui copilaș in varsta de numai 4 ani intr-un accident rutier care a avut loc in municipiul Suceava. Vasile Narcis Sofron a fost gasit vinovat pentru ucidere din culpa și a primit 2 ani și 6 luni de inchisoare, ...

Accident cumplit in judetul Ilfov. Un tanar de 27 de ani a murit, in urma impactului intre un TIR și o mașina / FOTO

22:05, 18.02.2024 - Un accident infiorator a avut loc, duminica seara, 18 februarie 2024, in localitatea Afumați, județul Ilfov. Impactul violent s-a produs intre un autoturism și un TIR. Din pacate, șoferul mașinii, a murit.

Accident cumplit in Satu Mare. Un tanar de 27 de ani a murit la volanul mașinii sale / FOTO

16:20, 16.02.2024 - Un accident devastator s-a produs, vineri dupa-amiaza, in Satu Mare. Un tanar de 27 de ani a murit in timp ce se afla la volanul mașinii sale, dupa ce autoturismul a fost distrus complet, in urma impactului cu un stalp. Medicii l-au resuscitat, dar fara succes.

Patru barbati, raniti dupa ce doua masini s-au ciocnit - Trei dintre victime au fost incarcerate

15:26, 13.02.2024 - Patru barbati au fost raniti, marti, intr+un accident rutier produs in judetul Suceava, dupa ce doua masini s+au ciocnit. Trei dintre victime au fost incarcerate, potrivit news.ro.ISU Suceava intervine, marti, la un accident rutier la iesire din municipiul Radauti spre localitatea Galanesti.”Este…

Constanta: Accident rutier mortal pe bulevardul Aurel Vlaicu, zona Hornbach! Un tanar a murit (GALERIER FOTO+VIDEO)

07:55, 04.02.2024 - Un cumplit accident rutier a avut lco in aceasta dimineata pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanta. Din primele informatii soferul unui autoturism Volkswagen inmatriculat in judetul Ialomita, care circula catre podul IPMC a pierdut controlul autoturismului in sensul giratoriu de la intersectia…

Accident rutier mortal pe Șoseaua Siești din Capitala. Un tanar de 18 ani a murit pe loc, dupa ce a intrat cu viteza intr-un copac / FOTO

08:35, 03.02.2024 - Un teribil accident rutier a avut loc, seara trecuta, pe Șoseaua Siești din Capitala. In urma impactului violentm un tanar de 18 ani a murit pe loc, dupa ce a intrat cu viteza intr-un copac.

Accident cumplit in București! Un tanar de 18 ani a murit. Avea permis de conducere de doar o luna / FOTO

08:20, 31.01.2024 - Un accident cumplit s-a produs in București! Tragedia a avut loc noaptea trecuta in sectorul 5 al Capitalei. Un tanar in varsta de 18 ani a murit. Baiatul avea permis de conducere de doar o luna. Iata cum s-a intamplat incidentul!


Ce parere ai despre aceasta stire?