Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident de muncă la Leorda! Un robinet i-a sărit în faţă unui muncitor

Publicat:

Teribil ghinion a avut joi un muncitor care lucreaza pe santierul de la Leorda deschis de si care a ajuns la spital dupa ce a fost victima unui accident de munca. Potrivit unui comunicat al de Munca, joi dupa-amiaza a avut loc un eveniment in care a fost implicat un tanar de 30 de ani, angajat ca instalator la societatea . Marian P. isi desfasura activitatea la Punctul de lucru "Devierea conductelor de aductiune in zona alunecarilor de teren Leorda". In timp ce verifica presiunea la apa, tanarul a efectuat o manevra de inchidere a robinetului…

Citeste articolul mai departe pe stiri.botosani.ro…  

Sursa articol: stiri.botosani.ro


Stiri pe aceeasi tema

Peste 220 de locuri de munca sigure, disponibile in țari din Europa prin AJOFM Dambovița

10:15, 05.04.2024 - Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, 228 locuri de munca vacante, dupa cum urmeaza:   Finlanda – 114 locuri de munca pentru: mașinist CNC, muncitor necalificat in agricultultura, culegator in capșuni, muncitor necalificat in agricultultura – culegator…

Video | Accident teribil in București: A intrat cu mototrul sub un autobuz RATB

22:55, 04.04.2024 - Un accident teribil a avut loc, joi seara, pe Bulevardul Iuliu Maniu din București.Din primele dat, conducatorul unei motociclete a intrat intr-un autobuz al RATB, iar motorul ar fi fi ajuns sub mijlocul de transport. Deocamdata, nu se cunoaște starea motociclistului.

Iluzia optica a locurilor de munca. Esti un angajat muncitor sau preferi sa fii sef? Ce vezi prima oara in imagine?

13:45, 20.03.2024 - Este unul din acele momente ale zilei, cand ai nevoie, fie de relaxare, fie de un impuls, iar noi avem soluția, și anume iluzia optica a locurilor de munca. Daca esti un angajat muncitor sau preferi sa fii sef, incearca sa descoperi ce vezi prima oara in imagine. Noi iți uram bafta! Poți rezolva iluzia…

Accident de munca pe un șantier din Prahova. Un muncitor a murit dupa ce a cazut de la opt metri inalțime

19:05, 14.03.2024 - Un accident de munca soldat cu moartea unui muncitor a avut loc joi, 14 martie, dupa orele pranzului pe un șantier dintre autostrazile A3 și A7, in județul Prahova. Conform informațiilor oferite de oficialii Poliției Județene Prahova, barbatul a cazut de la opt metri inalțime.

TRAGEDIE LA LOCUL DE MUNCA Muncitor decedat intr-un accident la locul de munca

11:55, 14.03.2024 - Este alarmant faptul ca astfel de incidente sunt ignorate sau mușamalizate, deși viața și siguranța angajaților sunt in joc The post TRAGEDIE LA LOCUL DE MUNCA Muncitor decedat intr-un accident la locul de munca first appeared on Informatia Zilei .

Un roman a murit in Italia, in urma unui accident de munca. Mihai avea doar 40 de ani și a lasat in urma o familie indurerata / FOTO

12:15, 08.02.2024 - Un roman a murit in Italia, in urma unui accident de munca. Mihai s-a stins din viața la varsta de 40 de ani și alasat in urma o familie indurerata. Barbatul era stabilit de mult timp in Italia, dar un accident i-a adus sfarșitul.

Accident de munca la Teatrul German din Timișoara. Motivul pentru care o bucata de decor a cazut peste o actrița

14:05, 05.02.2024 - Incidentul de la Teatrul German din Timișoara, din seara de 4 februarie, s-a datorat unui mașinist care s-a impiedicat și in cadere a lovit un element de pe scena. Actrița Olga Diana Torok nu a fost ranita grav.

Accident de munca grav la Slatina, in curtea Companiei de Apa. Un tanar muncitor a fost strivit de brațul unei macarale

20:06, 03.02.2024 - Un accident de munca grav s-a produs sambata, 3 februarie 2024, in municipiul Slatina, din județul Olt. Un tanar muncitor care lucra la montarea unei macarale a fost grav ranit, murind la spital.


Ce parere ai despre aceasta stire?