Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ACCIDENT CUMPLIT. O tânără de 19 ani A MURIT la câteva zile după ce și-a luat permisul! FOTO

Publicat:

Astazi urma sa suțina prima proba de bacalaureat, dar a murit într-un cumplit accident de mașina. O clipa de neatenție și lipsa de experiența au facut ca sa-și piarda viața la doar 19 ani.

Cumplitul accident a avut loc ieri, în județul Tulcea, pe drumul ce leaga Niculițel de Isaccea.  avea permis de doar câteva zile. Fara experiența, a condus pe un asfalt umed, iar la ieșirea dintr-o curba a pierdut controlul volanului și s-a izbit cu mașina de un copac de la marginea drumului.

Impactul a fost devastator, tânara neavând…

Citeste articolul mai departe pe reporterntv.ro…  

Sursa articol: reporterntv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident cumplit in Piața Unirii din București! Un barbat a murit / FOTO

09:16, 10.04.2024 - Un accident cumplit s-a produs in aceasta dimineața, pe data de 10 martie 2024, in Piața Unirii din București. Un barbat in varsta de 35 de ani a murit. Iata ce s-a intamplat pe strada Halelor din Capitala!

Accident mortal in Alba! Un tanar de 22 de murit, dupa ce a pierdut controlul mașinii și s-a rasturnat

09:25, 15.03.2024 - Un accident mortal a avut loc in aceasta dimineața pe raza comunei Petrești, din județul Alba. Un tanar de 22 de ani a pierdut controlul autoturismului din cauza carosabilului umed și s-a rasturnat. Impactul a fost atat de violent incat i-au fost cauzatoare de moarte.

Accident tragic in Vaslui. Un tanar de 29 de a murit, iar trupul lui a fost aruncat de 25 de metri de mașina

11:36, 10.03.2024 - In aceasta dimineața, pe DN 24A, in județul Vaslui, un tanar de 29 de ani s-a rasturnat cu mașina, in afara parții carosabile. Impactul a fost atat de puternic, incat trupul sau a fost aruncat 25 de metri, pe un camp. Medicii sosiți la fața locului nu au putut face nimic pentru a-i salva viața.

Accident infiorator pe DN1! O persoana a murit, iar alta a ajuns la spital, dupa un impact puternic intre un TIR si o autoutilitara / FOTO

12:25, 13.02.2024 - Un accident tragic a avut loc pe Drumul Național DN1, in localitatea Dumbrava. Impactul violent dintre un TIR și o autoutilitara a dus la pierderea unei vieți și la ranirea grava a unei alte persoane.

Accident rutier mortal pe Șoseaua Siești din Capitala. Un tanar de 18 ani a murit pe loc, dupa ce a intrat cu viteza intr-un copac / FOTO

08:35, 03.02.2024 - Un teribil accident rutier a avut loc, seara trecuta, pe Șoseaua Siești din Capitala. In urma impactului violentm un tanar de 18 ani a murit pe loc, dupa ce a intrat cu viteza intr-un copac.

Accident grav in Cluj. Doi barbați au murit, dupa impactul violent dintre un camion și o camioneta

10:30, 02.02.2024 - Un accident ingrozitor s-a produs in Cluj, in urma cu puțin timp. Doi barbați și-au pierdut viața, dupa ce un camion a intrat intr-o camioneta. Impactul a fost violent, astfel ca medicii nu au mai putut sa le salveze viața celor doi, din cauza ranilor foarte grave.

Tragedie pe șosea! Un pieton a murit dupa ce a fost lovit de o mașina

19:45, 31.01.2024 - In aceasta seara, la ieșirea din localitatea Sancraiu Almașului, pe D.N. 1 F, a avut loc un accident rutier. Din primele date oferite de IPJ Salaj se pare ca, in jurul orei 18, un autoturism a lovit in plin un pieton. Impactul a fost unul puternic, astfel ca pietonul grav ranit nu a mai putut fi salvat…

Accident grav in Bacau: Un tren cu 30 de calatori a lovit o mașina. Doi tineri au murit

18:20, 26.01.2024 - Un tren in care se aflau 30 de calatori a lovit, vineri dupa-amiaza, o masina, in comuna Dofteana, judetul Bacau. Doua persoane din autoturism au fost incarcerate, fiind scoase in stare de inconstienta. Medicii nu au reusit sa le salveze, transmite News.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?