Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident cu trei răniţi în timpul unei depăşiri imprudente

Publicat:

 Sambata, in jurul orei 19.30, in timp ce conducea un autoturism pe DJ 176, in localitatea Vatra Moldoviței, un tanar de 26 de ani, din comuna Moldovița, a intrat in depasirea unui vehicul, a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune frontala cu autoturismul condus regulamentar din sens opus de ...

Citeste articolul mai departe pe monitorulsv.ro…  

Sursa articol: monitorulsv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident grav! Sunt implicate o motocicleta și o mașina, iar doi oameni sunt raniți!

18:15, 03.04.2024 - Un accident rutier grav a avut loc astazi pe strada Avram Iancu din Cluj-Napoca, fiind implicate o motocicleta și un autoturism. Potrivit primelor informații furnizate de ISU Cluj, doua persoane necesita ingrijiri medicale. De asemenea, pompierii clujeni intervin cu o autospeciala cu modul de descarcerare,…

Accident cu opt raniti in Vrancea, dupa coliziunea dintre un microbuz cu pasageri si un autoturism

12:15, 29.03.2024 - Un grav accident rutier a avut loc vineri in judetul Vrancea, la intersectia DJ 205 R Cotesti cu DN2 - E85. In urma coliziunii intre un autoturism si un microbuz al unei firme de transport pasageri au rezultat opt raniti.

Un mort si sase raniti intr-un accident cu trei autoturisme implicate, pe centura municipiului Caransebes

16:11, 24.03.2024 - O persoana a decedat, iar alte sase au fost ranite in urma unui grav accident rutier in care au fost implicate trei autoturisme, care s-a produs duminica dupa-amiaza pe soseaua de centura a municipiului Caransebes, ipotrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Caras-Seven.

Accident bizar la Vaslui. Doi barbati au fost raniti grav, dupa ce unul dintre ei a cazut, de pe o schela, peste celalalt

15:50, 07.03.2024 - Doi barbati care lucrau la exteriorul unei case, in municipiul Barlad, au fost raniti, dupa ce unul dintre ei a cazut de pe o schela peste celalalt care sustinea schela de la sol. Ambii barbati au fost preluati de ambulante si transportati la spital.

Un mort si noua raniti intr-un incident armat in timpul paradei celor de la Kansas City dupa caștigarea Super Bowl

00:45, 15.02.2024 - Cel putin o persoana a murit si alte noua au fost ranite, miercuri, intr-un schimb de focuri, in timpul unei paradei in Kansas City, care sarbatorea victoria echipei Chiefs la Super Bowl, au declarat pompierii din acest oras din Missouri, centrul Statelor Unite, relateaza AFP.

ACCIDENT in Alba Iulia: Trei barbați raniți dupa o coliziune intre doua mașini

13:45, 04.02.2024 - ACCIDENT in Alba Iulia: Trei barbați raniți dupa o coliziune intre doua mașini ACCIDENT in Alba Iulia: Trei barbați raniți dupa o coliziune intre doua mașini Un accident rutier a avut loc vineri, 2 februarie, in Alba Iulia. Trei barbați au fost raniți dupa o coliziune intre doua mașini.   La data de…

Marius Manole, accident in timpul spectacolului, pe scena. Actorul a ajuns de urgența la spital: "M-au cusut..." / FOTO

11:30, 04.02.2024 - Seara trecuta, Marius Manole a ajuns de urgența la spital, dupa ce a suferit un accident chiar in timpul spectacolului, pe scena. Actorul a avut nevoie de ingrijiri medicale. Ce a transmis acesta la scrut timp dupa incident.

Accident teribil la Galați. Doua mașini au ajuns pe trotuar: cinci raniți, dintre care trei copii VIDEO

17:10, 03.02.2024 - Accident grav in centrul orașului Galați. Doua mașini au ajuns pe trotuar, iar una dintre ele s-a rasturnat, in urma unui accident produs sambata, 3 februarie 2024. ISU anunța ca cinci persoane sunt ranite, inclusiv trei copii.


Ce parere ai despre aceasta stire?