Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident cu 8 victime la Oreavu. Doua masini s-au lovit frontal

Publicat:

Accident rutier cu 8 victime, dintre care una incarcerata, pe DN 2 E 85 la 10 km de loc Oreavu spre Buzau. Doua masini sunt implicate iar impactul a fost frontal. Drumul european 85 este blocat. Von reveni cu amanunte.

Citeste articolul mai departe pe jurnaluldebuzau.ro…  

Sursa articol: jurnaluldebuzau.ro


Stiri pe aceeasi tema

ACCIDENT grav in județul Cluj cu 3 mașini facute praf. Una dintre cele 3 victime, in coma, cu multiple traumatisme

07:20, 25.04.2024 - In seara de miercuri, 24 aprilie, a avut loc un accident grav pe E 81, pe raza localitații Șardu, comuna Sanpaul din județul Cluj. In accident au fost implicate 2 autoutilitare și un autoturism. 

Accident rutier grav, pe A1: victime incarcerate și 4 mașini implicate; intervine elicopterul SMURD

13:41, 18.04.2024 - Pompierii sibieni intervin de urgența la un accident rutier pe A1 la un accident rutier in care sunt implicate mai multe mașini. Din primele informații exista o victima incarcerata și alte doua victime care au nevoie de asistența medicala. A fost chemat și elicopterul SMURD.

Accident grav, in jud. Dolj: 6 victime, dupa impactul violent intre doua mașini. Una din ele a luat foc 

11:10, 28.03.2024 - Potrivit ISU Dolj, in accident au fost implicate doua autoturisme, iar una dintre masini a luat foc.In acest moment, traficul rutier in zona, pe DJ 552 la iesirea din comuna Bucovat catre Terpezita, este blocat.La fata locului s-a intervenit cu o autospeciala de lucru cu apa si spuma, o autospeciala…

Accident grav pe 'Drumul morții': Trei persoane incarcerate, dupa o coliziune intre o autoutilitara si un TIR

14:25, 12.03.2024 - Marți, in județul Buzau, a avut loc un accident grav de circulație pe DN 2, implicand o autoutilitara și un TIR. Trei persoane sunt blocate in vehiculele implicate și necesita intervenția echipajelor de salvare, potrivit News.ro  Circulatia pe DN2 -E85 pe raza localitatii Limpezis, din judetul…

Grav accident in Covasna! Patru persoane au fost ranite dupa ce doua mașini s-au lovit frontal

09:45, 03.03.2024 - Un grav accident s-a petrecut in aceasta dimineața, in Covasna. Patru persoane au fost ranite dupa ce doua mașini s-au lovit frontal. Circulația rutiera in zona se desfașoara pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliției.

Accident grav in Covasna: doua mașini s-au lovit frontal; patru victime

08:20, 03.03.2024 - Patru persoane au fost ranite dupa ce doua mașini s-au lovit frontal, duminica dimineața, pe DN 11, in județul Covasna. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Romane anunța ca accidentul a avut loc pe DN 11, localitatea Targu Secuiesc, județul Covasna.Doua autoturisme s-au…

Trafic blocat. Grav accident la Cioranca, pe E85. Victime multiple

15:40, 15.02.2024 - Trafic blocat pe DN2E85, in Cioranca, in urma unui grav accident rutier produs in aceasta dupa-amiaza. ,,Din primele date, se pare ca este vorba de o coliziune intre 3 autovehicule. La acest moment, 4 persoane sunt evaluate medical.„ , anunța IPJ Buzau. Vom reveni cu detalii.

Grav accident la Cioranca, pe E85. Victime multiple

15:05, 15.02.2024 - Trafic dirijat pe DN2E85, in Cioranca, in urma unui accident rutier produs in aceasta dupa-amiaza, anunța IPJ Buzau: ,,Din primele date, se pare ca este vorba de o coliziune intre 3 autovehicule. La acest moment, 4 persoane sunt evaluate medical.„ Vom reveni cu detalii.


Ce parere ai despre aceasta stire?