Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A vrut să scape de viaţă, dar s-a răzgândit. Medicii resuscitează un tânăr care s-a aruncat în Bega FOTO

Publicat:

Inainte de a sari in apele raului Bega, barbatul s-a dezbracat de geaca de blugi pe care o purta si s-a descaltat, scrie opiniatimisoara.ro. Haina si incaltamintea au fost descoperite pe mal. De asemenea, in buzunare, pompierii au descoperit si actele barbatului. Potrivit acestora, este vorba de un tanar de 33 de ani.

Pompierii au reusit sa-i dea de urma si l-au scos in cea mai mare graba pe mall, unde medicii fac eforturi disperate sa-l readuca la viata. Acestia fac manevre de resuscitare pe malul raului.

O femeie care trecea prin zona chiar cand barbatul a sarit de pe pod…

Citeste articolul mai departe pe romaniatv.net…  

Sursa articol: romaniatv.net


Stiri pe aceeasi tema

Accident tragic in Vaslui. Un tanar de 29 de a murit, iar trupul lui a fost aruncat de 25 de metri de mașina

11:36, 10.03.2024 - In aceasta dimineața, pe DN 24A, in județul Vaslui, un tanar de 29 de ani s-a rasturnat cu mașina, in afara parții carosabile. Impactul a fost atat de puternic, incat trupul sau a fost aruncat 25 de metri, pe un camp. Medicii sosiți la fața locului nu au putut face nimic pentru a-i salva viața.

Tragedie in Arad. Un tanar de 26 de ani a murit subit, in timp ce se afla pe terenul de fotbal

14:21, 06.03.2024 - Moarte subita in Arad. Un tanar de 26 de ani s-a stins din viața brusc, in timp ce se afla pe terenul de fotbal. Medicii s-au prezentat la fața locului pentru a-i salva viața, dar fara succes. Acesta era student și juca fotbal cu alți prieteni.

Viața la bloc cu miros de grajd, zeci de locatari de langa parc pregatesc un proces colectiv ca sa scape de duhoare – VIDEO&FOTO

07:00, 04.03.2024 - Procesul ar urma sa fie deschis impotriva operatorului de apa și canalizare al județului. SC Nova Apaserv SA este acuzata ca intervine cu greutate sau deloc la anumite avarii semnalate de abonați.

Accident cumplit in Satu Mare. Un tanar de 27 de ani a murit la volanul mașinii sale / FOTO

16:20, 16.02.2024 - Un accident devastator s-a produs, vineri dupa-amiaza, in Satu Mare. Un tanar de 27 de ani a murit in timp ce se afla la volanul mașinii sale, dupa ce autoturismul a fost distrus complet, in urma impactului cu un stalp. Medicii l-au resuscitat, dar fara succes.

A aruncat punga cu droguri și a luat-o la sanatoasa, printre mașini: Un tanar a fugit de carabinieri, ca sa scape de dosar

18:20, 22.01.2024 - In data de 21 și 22 ianuarie, carabinierii Direcției Regionale Centru, in timpul serviciului de menținere a ordinii publice, au identificat 2 tineri care aveau la ei substanțe interzise. Unul a reușit sa fuga de patrula.

Un roman a murit intr-un accident grav in Austria. Mașina pe care o conducea a intrat in coliziune cu un alt autoturism

21:20, 16.01.2024 - Tragedie de proporții in Austria. Un roman s-a stins din viața, dupa ce mașina pe care o conducea a intrat in coliziune cu un alt autoturism. Medicii au ajuns imediat la fața locului și i-au acordat primul ajutor, dar barbatul s-a stins din viața din cauza ranilor foarte grave pe care le-a suferit.

Prognostic rezervat in cazul bebelusului cu care mama s-ar fi aruncat peste fereastra ca sa scape de flacari

21:00, 10.01.2024 - Prognostic rezervat in cazul bebelusului cu care mama s-ar fi aruncat peste fereastra ca sa scape de flacari Medicii pediatri de la Spitalul pentru Copii “Sf. Maria” Iasi sunt rezervati in ceea ce priveste prognosticul in cazul bebelusului cu care mama s-ar fi aruncat peste fereastra de teama unui incendiu.…

Un tanar a fost reținut dupa ce a aruncat cu o sticla incendiara spre un bar care se afla in apropierea unui stand cu butelii GPL

13:10, 07.01.2024 -  Incidentul a avut loc in seara zilei de 4 ianuarie, putin dupa ora 23:00. „La data de 04 ianuarie, la ora 23.15, politistii Postului de Politie Stramtura s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul ca, o persoana care se afla intr-un autoturism a aruncat cu o sticla incendiara inspre un local din…


Ce parere ai despre aceasta stire?