Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A sunat la un număr scris pe peretele unui WC PUBLIC. Ce a urmat este INCREDIBIL

Publicat:

Mark a sunat, iar dupa ce a primit cele promise, soarta a facut ca cei doi sa se indragosteasca. Ulterior, povestea lor a ajuns in presa locala. Donna a marturisit ca nici macar nu scrisese ea acolo numarul de telefon. Cel care o facuse era fostul ei iubit care a vrut sa se razbune in acest fel.

Un pastor sustine ca are numarul de telefon al lui Dumnezeu. DIALOG in direct VIDEO

"Ar trebui sa-i multumesc fostului meu iubit pentru relatia asta incredibila de acum. Mi-a facut o favoare", a spus Donna.

In prezent, cei doi au o familie minunata. Evident, copiii cuplului nu stiu…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

O cantareața de la noi s-a desparțit de iubit, dupa doi ani de relație! Planuiau nunta, dar el conversa pe telefon cu alte femei: ”Nu mai pot sa tolerez”

11:20, 28.03.2024 - Chiar cand lucrurile se indreptau spre o nunta, iata ca situația se schimba radical pentru o cantareața de la noi. Artista a decis sa puna punct poveștii de iubire in care se afla de mai bine de doi ani. I-a gasit conversații in telefon partenerului, cu alte femei, iar acest lucru a facut-o sa ia decizia.

Postul Paștelui 2024. Sfaturi de care sa ții cont ca sa fii sanatos

10:15, 28.03.2024 - Evident, de vointa, in primul rand, asta daca tot te-ai decis ca vrei sa tii acest post. De ce vrem sa tinem post? Atat pentru beneficiul spiritual adus, cat si pentru cel pentru sanatate. Cand ne tinem departe de toxinele animale, digestia este mai usoara, la fel este si sufletul si astfel esti mai…

Anunt public legat de imobilul-teren in suprafata de 4.027 mp situat in comuna Corbu , str. Cameliilor

09:05, 27.03.2024 - 1. Informatii generale privind concedentul, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si sau adresa de e mail, persoana de contact: Comuna Corbu, str. Principala, nr. 38, sat Corbu, judetul Constanta, telefon 0241765100, email: office primariacorbu.ro2. Informatii…

GSP: I-a sunat telefonul la zece seara. Ce a urmat. Povestea cu Gigi Becali despre care nimeni nu știa: „Baga-i lu' ala o suta de milioane"

13:15, 25.01.2024 - Jurnalistul Catalin Oprișan a povestit la podcast-ul „Acasa La Maruța” o intamplare inedita care l-a avut in prim plan pe patronul celor de la FCSB, Gigi Becali. Totul dupa ce jurnalistul i-a cerut ajutor latifundiarului pentru a ajuta doua fetițe ramase fara parinți și care erau crescute de bunic.

Le-a ars casa și au ramas fara locuința in cea mai geroasa zi a anului

07:00, 09.01.2024 -  Vecinii au observat flacarile puternice și au sunat de urgența la 112. Salvatorii au intervenit, iar din primele cercetari incendiul ar fi pornit de la o improvizație la coșul de fum. Și primarul a fost chemat la locul tragediei și a declarat ca va ajuta victimele și le va oferi un adapost provizoriu. “Am…

Probleme grave in familia jucatoarei de tenis Naomi Osaka. Tatal este in centrul scandalului

21:25, 06.01.2024 - Naomi Osaka este una dintre jucatoarele de top din tenisul feminin, care la un moment dat promitea sa ajunga poate chiar numarul 1 mondial, dupa ce s-a impus in turnee de Grand Slam. Dar brusc traseul niponei nu a mai continuat o buna perioada, ea acuzand anumite probleme de natura emoționala foarte…


Ce parere ai despre aceasta stire?